Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 行街精

[活動展覽] 報告:C3 唔駛去,如果想買volks野 或 b記限定新安洲,獨角獸

我用$30都夾唔到,跟住我女朋友話想玩,用$10夾中左= =
跟住佢勁開心話快D多謝我LA..
我比唔切反應....-0-
kevin629 發表於 12-3-2011 11:02 PM
:77::77::D:D
很可惜, 不過還是要去
慳返
jimchan829 發表於 12-3-2011 10:44 PM

X2 :67:
今朝十點45分到埗準時入場,新安州、獨角有十幾隻,到我買果時新安州剩一盒,職員話重有一楝攞緊出黎(大約10-20隻左右),我就揀多左一隻新安州同獨角(大愛無計)
係Z 2.0比較少,我也只是剛好買到最後2隻
反而見到有一家大細買左成7-8袋,應該係TOY SHOP入貨

另外"深水埗某店"的FACEBOOK話會幾隻限定版都有貨(除了Z 2.0),不過唔知幾錢

你唔準備、唔付出咩都買唔到

我想講,ZETA D貨去得更快...今日頭十五分鐘已經沽清..無哂ZETA的關係,所以只買了UNICORN~:45:(鬼咩~親眼見住D人幾盒幾盒咁買,有貨淨就假啦!!
下~ 夾夾機勁易夾喎

左邊個夾係虧的,,,好難夾

我去右邊夾用左$15夾到兩盒
話明限定, 買唔到又嘈:42:乜X都嘈...
頭像被屏蔽
00 電影香港首映, 係九展可任買限定透明版 HG 00Q
00 電影香港首映, 係九展可任買限定透明版 HG 00Q
april_hare 發表於 15-3-2011 03:26 PM

那跟這次查理和洲仔等等的情況有啥關係?