Toysdaily 玩具日報

查看: 9781|回復: 24

[活動展覽] 報告:C3 唔駛去,如果想買volks野 或 b記限定新安洲,獨角獸

頭像被屏蔽
:!慳返
呢個EVENT如果有入限定 / 入平貨的心態的話就輸了~
香港C3這邊算好,2 日都有得賣
日本C3那邊第一日中午前大部份就已經"完賣",我就吃過這種苦頭,排2-3小時幾乎咩都無
日本人可以6點左右就黎排
如果抱著遲黎都可以先上岸既心態,是買不到限定品的:64:
頭像被屏蔽
我用$30都夾唔到,跟住我女朋友話想玩,用$10夾中左= =
跟住佢勁開心話快D多謝我LA..
我比唔切反應....-0-
平野我從來冇諗過,主力想入限定野,不過day 1已經冇晒,根本就係主辦單位安排失當,冇預留足夠限定貨可以玩足3 ...
行街精 發表於 12-3-2011 10:57 PM

限定野從來冇話公平唔公平,
邊個國家都一樣,都係先到先得~(日本TOY又好,美國TOY又好~)
DAY 1 買哂有乜出奇??

如果真係想要,
點解唔搵熟人幫手 / 第1日去??
............... I'm really lucky that I have been there on 1st day............... :(
Bandai said all limited models have quota and will be refilled daily.  Of course if you went there at 4:00pm, it is very reasonable that the daily quota was sold out.
限定野從來冇話公平唔公平,
邊個國家都一樣,都係先到先得~(日本TOY又好,美國TOY又好~)
DAY 1 買 ...
genji 發表於 13-3-2011 12:51 AM

Cannot agree more
good news, no need to go~~
頭像被屏蔽
今日4點入到場去b記攤買新安洲同獨角獸限定,個工作人員話覃日下晝已經賣晒再唔會有貨補咁話,於是又走 ...
行街精 發表於 12-3-2011 10:32 PM

i agree. I cannot grip volks F14 Tomcat too. Next year if there is the show again, i will take annual leave or not go.
Bandai said all limited models have quota and will be refilled daily.  Of course if you went there a ...
RRAAYY 發表於 13-3-2011 02:20 AM

如果是這樣還好...
其實他們應該限制一人買一盒吧........
平野我從來冇諗過,主力想入限定野,不過day 1已經冇晒,根本就係主辦單位安排失當,冇預留足夠限定貨可以玩足3 ...
行街精 發表於 12-3-2011 10:57 PM

點解開3日就要預足3日限定貨:?
人地又無講明買家有"限定商品購入保證":44:
呢個又唔係限定商品散貨場:38:
自己遲去無晒限定話人呃錢:71: