Toysdaily 玩具日報

查看: 4709|回復: 19

[分享討論] 有冇大大睇咗World Invasion異形侵略戰!勁正

有冇大大睇咗World Invasion異形侵略戰,好想自組裹面D海軍陸戰隊。尤其是海軍陸戰隊中士Michael Nantz(Aaron Eckhart飾演) -( batman-two-face)
如果買到最近SS阿富汗個set,基本野都齊,不過而家隻野週圍都無貨…好貴下
謝大大,找找先!
:75: 快d 買....快d 買....黎啦黎啦 ~~:
呢套戲係幾正,除左鏡頭跳動比較利害之外,基本上全程sell SS 阿富汗 Marine.
睇過唔中都幾難,好在小弟已入,唔係都幾痕:52:
真係幾正........
正∼睇完上腦:71:
睇咗.....但唔覺有咩特別....好普通一套戲
軍佬又係差唔多咁, 唔知有乜分別
真係對軍事嘢冇乜興趣
頭像被屏蔽
比大大一講, 即刻買飛睇先.:71:

各有各喜好,等如我從來吾玩檬面蕉人同鹹蛋蕉人,我朋友就隻隻齊,各花入各眼姐……

講返隻阿富汗,一開就收吾到手一晚整起晒距,好好心機甘逐條molle帶入足位…

我SS現代兵買左十幾隻無停過,砌完呢隻之後真係覺得SS一直係進步近。
恭喜你 , 如果唔係都幾大鑊 ....
夜星閃 發表於 12-3-2011 03:37 PM

我估我中軍事嘢, 可能冇我中 medicom 咁大鑊
上星期訂了3隻 medicom rider 公仔, 己花了6千幾
回復 12# hongwohse
大大係M記之皇,相信TD好多brother都知。
對軍士figure全冷感亦從來如此,
奇怪係竟然會睇呢套戲,仲會答呢個pose:(
回復  hongwohse
大大係M記之皇,相信TD好多brother都知。
對軍士figure全冷感亦從來如此,
奇怪係竟然 ...
Oldcat 發表於 13-3-2011 01:36 AM

我都答好多 post 喎, EB、HT、合金、模型的post 都搭口:35:
至於睇戲, 我都冇乜嚴選, 有朋友約睇咪去囉
所以d 愛情片、港產片、西片都會去睇, 就如我勁憎哈利波特(除了第一集唔憎), 但都睇哂咁多集, ,所以會睇異形侵略戰, 只是朋友話睇戲,戲院又咁啱佢上影中啫, 並非刻意去睇
其實我從來都唔入軍士figure,不過睇完套戲之後就有少少中毒,仲想買埋ht概two face 自組添!BTW,what is SS?和那裡可以買到戲中那種裝備?感謝各大大:64: