Toysdaily 玩具日報

查看: 7802|回復: 41

[個人收藏] 自組 PredatorS - Cuchillo 大劈佬

自組PredatorS-Cuchillo

之前睇到MAX大既"墨西哥毒梟保鑣"自組,十分正:71: , 所以自已都動手組一個玩下~~

基本既PARTS係按MAX大既LIST照跟的, 唯一不同係我改左BODY同一D細位~

由於演員Danny Trejo本身唔高, 身型OK橫同頸短, 所以我張BODY既腳,頸 CUT短,同嚮身,腰加海棉,

務求可以接近佢真人身型.

K仔缺一, 同未去買皮, 所以是但羅武器用住先! 同埋唔肯定佢背後支手鎗係點樣~

戰友出現~~:!

MOVIE入面大劈佬第一個慘死, 而家比支正野佢威番次LA~~ PREDATORS追擊隊成立~~:x

希望冇傷倒大大既眼~~:77:
Max大的自組參考的確十分正 , 我都準備參考黎自組!!!
正:71:

請問條牛仔褲邊到買???
組得不錯啊, john頭都幾似bo
M200 同M82A1 都係正野, 值得買:71:
改得好~ 請問小腿切短手術困難嗎?
好正~~~:71::71::71:
牛仔褲好正 :71:

請問條牛仔褲邊到買???
凶星 發表於 10-3-2011 10:21 PM

雞旺2扭~
M200 同M82A1 都係正野, 值得買
ilovetoys 發表於 10-3-2011 10:32 PM

原本想買埋沙色, 白色, 但唔見有~~ :79:
原本想買埋沙色, 白色, 但唔見有~~
lokia 發表於 10-3-2011 10:51 PM

除左沙色, 另外3 隻色喺馬會對面一樓都有..

沙色我前日喺"淘x" 買左, 呢一兩日到貨
改得好~ 請問小腿切短手術困難嗎?
wwh 發表於 10-3-2011 10:32 PM

唔難, 比想像中易, 膠很軟, CUT兩野得左, 然後中間用膠條做苾, 痴番完成~:71:
除左沙色, 另外3 隻色喺馬會對面一樓都有..

沙色我前日喺"淘x" 買左, 呢一兩日到貨
ilovetoys 發表於 10-3-2011 10:54 PM

唔該矖大大, 可以PM我"淘X"買幾銀MA?? THX A LOT~~~:77:
大大隻鞋係邊到買得到??
:71:
組得不錯啊, john頭都幾似bo
saga64 發表於 10-3-2011 10:22 PM

john頭都OK似架~~:71: