Toysdaily 玩具日報

查看: 7068|回復: 18

[個人收藏] 自組 墨西哥 special unit <壹圖流>

自從上次  I am legend 外影 搞到 figure 破相後, 好耐冇 post, 見最近興 <壹圖流>, 分享一下另一隻自組.

:71:support!!!!一圖流!!!!
想問下 ching 呢個係唔係 Danny Trejo ? 得得地喎 ~
support!!!!一圖流!!!!
回復 3# Boris_C

Yes, 正是 Danny Trejo,由大賊變警察,好好玩 :)
今次真係要小心, 你個破相我重記得. 真係睇在眼; 痛在心呢... :Q我上次帶P仔即自扭斷腳..... 所以我都有陰影.... :unhappy:
今次真係要小心, 你個破相我重記得. 真係睇在眼; 痛在心呢... 我上次帶P仔即自扭斷腳..... 所以我都有陰影 ...
darknight 發表於 31-10-2012 07:30 PM

師兄真係好記憶, 外影真係要小心. 但好似P仔這類 figure, 沒有比外影更好的.
今次真係要小心, 你個破相我重記得. 真係睇在眼; 痛在心呢... 我上次帶P仔即自扭斷腳..... 所以我都有陰影 ...
darknight 發表於 31-10-2012 07:30 PM

師兄真係好記憶, 外影真係要小心. 但好似P仔這類 figure, 沒有比外影更好的.
支持一圖流。~~~~
支持一圖流。~~~~
@rtoo 發表於 31-10-2012 09:08 PM

多謝, 師兄的一圖流真係好靚.
回復 5# ycjack88

Hahaha 佢反串做差佬真係好正 !
十卜!:77:

小弟自組Predators &#22021;Danny Trejo (Cuchillo)

十卜!

小弟自組Predators &#22021;Danny Trejo (Cuchillo)
Dr.AL 發表於 31-10-2012 10:26 PM

好正的自組, 如果加外影就真係無敵.
回復 12# Dr.AL

雙槍 exactly, 好正既自組, 可惜佢死得好慘 ...

多謝大家支持, 今晚第一次試&#21523; PS 背景