Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 唔經唔覺又3月,好快又動漫,唔知HT今年有咩好野比VIP訂呢?

佢ge要求我都吾知做左幾多次vip lor
佢ge要求我都吾知做左幾多次vip lor
ronzero 發表於 14-3-2011 06:33 AM

所以每次我聽到班 "VIP" wee waa 鬼叫要着數, 我就火起

成班 "C9" 一樣!!!

香港公司首先照顧香港客戶沒有人可以怪你

但做到似乎有人欠你 一樣就令人反感.........:70:
回復 32# Gretzky99

有咪好冇就算咁ge心態咪好...始終係ht ge vip 唔多唔少佢都有比著數班vip 會員
回復  Gretzky99

有咪好冇就算咁ge心態咪好...始終係ht ge vip 唔多唔少佢都有比著數班vip 會員
ronzero 發表於 14-3-2011 07:49 AM

讓 HK "VIP" 清醒一下:

全世界只有 HK 有 10% off

全世界只有 HK 輕而易舉獲得 VIP gift (Sideshow order 秒殺!)

全世界只有 HK 有 X'mas gift!!!

:56:
吓?? 咁仲成世界o既??
shiine 發表於 14-3-2011 03:50

:53:簡直係天地不容添呀
回復 30# Gretzky99

:71::71::71:咪係,我半年都唔止8隻啦!仲要無九折優惠....海外玩家係咁家嘞~~
回復  Gretzky99

咪係,我半年都唔止8隻啦!仲要無九折優惠....海外玩家係咁家嘞~~
買買買 發表於 14-3-2011 11:03

:42:我幾年加埋都買唔夠8隻
一於網上預訂, 再BlackList上次 十週年訂左又唔買嗰班 [粉] 絲
頭像被屏蔽
動漫節係要造勢,點會比曬D貨VIP??
老實講我只想佢出D又少又癈既限量版,咁我就可以睇都唔睇,唔駛煩點買........
動漫展限量版....等我估吓先~~
1.舊 IRON MAN Mk II 加入黑人Rhodes頭,同LED燈地台
2.WAR Machine 戰損版...
3.Berserker Predator 戰損版,有斷手parts, 頭,身有螢光血上色...加情景地台或外星生物骨頭...
4.蜘蛛俠,除面罩見TOBY頭VERSION....

唔知有冇估中其中,兩隻呢~~
回復 37# 大舊金

玩野呀~~~:blame:
動漫展限量版....等我估吓先~~
1.舊 IRON MAN Mk II 加入黑人Rhodes頭,同LED燈地台
2.WAR Machine  ...
MAX 發表於 14-3-2011 03:27 PM

如果版主估中其中兩隻都唔掂~ 肯定死得人多~
頭像被屏蔽
WM BD可能性好低。

會有女角,配角同P仔,小弟估。
godofcat 發表於 14-3-2011 08:19 PM

HT 慣例: 限量版 = 可有可無

個人希望這個"優良傳統"能夠繼續.......:66: