Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 唔經唔覺又3月,好快又動漫,唔知HT今年有咩好野比VIP訂呢?

上次網上先預訂做得唔錯, 起碼少o左混亂, 再者我地可以最短時間知道到底買唔買到, 唔駛在街上sleep一晚, 對所有人都係好事. 因此我都支持用上次網上先預訂方式去做.

我估可能有tron legacy系列 (GEM? CLU?) 因為Q2後應該會出 架 LIGHT BIKE 同 KEVIN FLYNN
回復 7# BruceLee

十卜XXXX1000000-支持用10周年方法訂購
DX SUPERMAN:$
Iron monger
咪再比班炒家同排隊黨得逞 !!!:53:
咪再比班炒家同排隊黨得逞 !!!
aruns 發表於 11-3-2011 12:59 PM

同意!!:63:
回復 20# aruns
同意!!xxxx10000000000000000000000000000000000
諗起舊年去排真係恐佈.................
頭像被屏蔽
動漫節是大眾項目,相信唔會鍚晒vip law{:3_140:}
vip 訂購,真係方便好多......

唔駛走黎走去
BruceLee 發表於 11-3-2011 20:48

:ar:好鬼~~~以我所知!有富貴人仕唔知用咩手段入左好多隻朋友

喇媽,成日都vip,vip,vip,剩係識為自己著想,咁唔係vip果d咪食自己!!!:53:唔係vip果d就要葡萄vip果d
vip就好威威咁係度曬命話好很正呀~做到vip真好,哎呀,你唔係vip呀??真陰公囉:45::ar::38:
anyway,我係vip:66:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
咁 d vip 富貴人士,又真係又付出既
BruceLee 發表於 14-3-2011 02:25 AM

HK VIP 所付出的比較海外大批真正的 VIP 付出的實在不算什麼.......

半年 8 隻不同款 full paid

海外大量玩家一年可以重複完成 2~3 次

無 VIP gift, 無 10% off, 無 Limited Edition Pre-order, 甚至沒有 Christmas card.........

新貨總是輪到最後面, sad 貨很難換貨........

我們什麼時候投訴過..............:!