Toysdaily 玩具日報

[詢問] 細數你的玩具債

:76:e加我越買越小!真係睇多過買!好多時睇相中曬毒!但出到去睇完實物就會放棄
我每次見到d訂單圖果陣都會諗 "呢隻一定要買呀"
諗下諗下,就會諗究竟仲有幾多盒模型未砌呢?
d超合金買 ...
兵器 發表於 9-3-2011 05:31 PM

totally agree with you~
好彩我玩首辦既..一年先得幾次首辦展...
呢幾日找完wf 條數,  
起碼要等到7月..8月既C3..wf 夏先會再中...
祝各位師兄好運....
:67:不能計算
玩左多年玩具...只係訂過一次,黃金處女座神話..
老文 發表於 9-3-2011 14:19

:@係初版嗎?有無六、七年前
先唔講訂嘅嘢先
4-6月通販嘅嘢已好恐怖:50:
不能計算
Borbor 發表於 9-3-2011 09:09 PM

x2
回復 7# Douglas.M.Saint

德哥可以賞試統計下, 尤其你有咁多玩具:78:

:67:我自己有, 有D作用, 雖然每次睇到總數都有罰疚感
五張單
1: 艾斯 / 路飛背對背組立式
2: 海軍 Vol. 1
3. 海軍 Vol. 2
4. 巨大 SQ 女帝
5. Grandline Men 紅髮 + 副隊長
e加我越買越小!真係睇多過買!好多時睇相中曬毒!但出到去睇完實物就會放棄
大舊金 發表於 9-3-2011 05:48 PM

有時d貴野 睇左當買左 真係慳返好多:34::34:望梅止渴真係ok

我每次見到d訂單圖果陣都會諗 "呢隻一定要買呀"
諗下諗下,就會諗究竟仲有幾多盒模型未砌呢?
d超合金買 ...
兵器 發表於 9-3-2011 05:31 PM

停一停 諗一諗真係冇錯...見到平野又有愛真係忍唔到手:70:

btw 未來會買既應該都係shf同robot魂...

shf 555 axel , blaster , 新電

robot魂 tauburn arx-8
但係shf 都係睇左實物先 :43:

講真,呢排玩具中毒既唔算多
只係未來呢幾個月可能買既有:
mg地獄死神(過多排先買,而個「傳說中既行貨鐵牌」真係唔知信唔信佢好....:42:
saber summer ver. figure
有大大話再販既beach queen 梓喵(香港有貨既話)
無雙6<<呢個算唔算玩具呢?:73:
(大家都要適可而止啊:64:)
青銅一輝
blaster evil
op 景品
冥王
metal build 00
金毛獅王
玩具大王個仔架lamborghini aventador lp700-4算唔算玩具?
訂既野就清左啦.....不過係阿苦bid左幾盒模型都未交收,黎緊仲有c3.....

想買既野都有好多.....
債 字 只係開過玩笑而已=-= 不是真的是債...
不能自拔的就真是債了....

我比較衰 好多玩具無睇過都要買....

好多uncountable既師兄...XD

唔怕你靚,最怕你平.
^
金句

...笨大通販野都中好多...

加埋 可能會變返 合理價既野 又要入返.

其實 真係好多野要入XD