Toysdaily 玩具日報

樓主: garyso20012001

[其他] 入坑 la , Ironman

回復 58# godofcat

我知你一定唔係14 你囡都有埋啦-,-
if quality is good , no need us as like the 驗屍官咁
早知留多二粒鐘入多一隻實行我玩一儲一的計劃~!!
明天去可能冇晒lu~
neweasonlss 發表於 27-2-2011 19:35

:67:
已經正實我無睇錯!真係有現貨賣!同時都恭喜好錫兩個孫既阿蟬連入兩隻cheak都唔cheak就直接入袋!阿蟬好野:71:
已經正實我無睇錯!真係有現貨賣!同時都恭喜好錫兩個孫既阿蟬連入兩隻cheak都唔cheak就直接入袋 ...
大舊金 發表於 28-2-2011 03:25 PM

阿婆唔睇價唔check件,店員話好呀,你要幾多畀幾多....sad貨你.
阿婆唔睇價唔check件,店員話好呀,你要幾多畀幾多....sad貨你.
Toro 發表於 28-2-2011 15:26

:34:怕乜咩!睇佢個孫得11~2歲到!轉個頭都比佢飛左唔知去邊
怕乜咩!睇佢個孫得11~2歲到!轉個頭都比佢飛左唔知去邊
大舊金 發表於 28-2-2011 03:28 PM

個孫得11~2歲? 真係太幸福 !!  :50::42:
11~2 歲就玩 HT , 到 21~2歲應該玩乜呢:58::p
個孫得11~2歲? 真係太幸福 !!  
11~2 歲就玩 HT , 到 21~2歲應該玩乜呢
riderfun 發表於 28-2-2011 03:35 PM

我都係11-12玩 HT wor:43:
我都係11-12玩 HT wor
andrewtam 發表於 28-2-2011 03:43 PM

佩服! 佩服!
佩服! 佩服!
riderfun 發表於 28-2-2011 03:47 PM

宜家13歲
宜家13歲
andrewtam 發表於 28-2-2011 03:52 PM

What is the 1st HT product you bought at age 11?
我都係11-12玩 HT wor
andrewtam 發表於 28-2-2011 03:43 PM

我11 - 12歲果陣玩Sideshow
What is the 1st HT product you bought at age 11?
riderfun 發表於 28-2-2011 04:43 PM

joker
已經正實我無睇錯!真係有現貨賣!同時都恭喜好錫兩個孫既阿蟬連入兩隻cheak都唔cheak就直接入袋 ...
大舊金 發表於 28-2-2011 03:25 PM

呢位阿蟬可以算係ht最老嘅fan屎!佢真係好鍚兩個孫!佢居然連打兩次電話去ht落waitling list!
講起後生玩HT,我琴日系煙士見到一個11-12歲既走入去間野度想問ALIEN/PREDATOR既figure,似系第一次出黎搵貨,一問就問scar predator幾多錢,之後就被打沉,玩HT就系甘殘酷。

回復 66# riderfun

到 21~2歲應該玩1/1呢:34: 古天樂