Toysdaily 玩具日報

查看: 14539|回復: 76

[其他] 入坑 la , Ironman

last night my gf bought MK IV to me for my brithday gift  , I choose T-800 or MarkIV first , at last I chose MarkIV , very detail , parts , face (robert)
this is my first Hottoys Figure ^^ I very happy , later I will post some photo by my DSLR to share with yours ^^
恭喜晒....
又有個老襯入坑:77:
入得好~
有個好gf~~:35:
so good :71:
:76:
今日好似有現貨
頭像被屏蔽
我都係死響mark iv到:52:
熱玩具?

堅就通知個FD去買,THANKS!
godofcat 發表於 27-2-2011 07:07 PM

今日個d 要係waiting list 先可以買現貨!!先到先得!!
今日個d 要係waiting list 先可以買現貨!!先到先得!!
neweasonlss 發表於 27-2-2011 19:09

:@唔係喎!我見好多人有身份証就可以買!
唔係喎!我見好多人有身份証就可以買!
大舊金 發表於 27-2-2011 07:19 PM

唔係wow 我今日睇個個都要check 電話wow~
唔係wow 我今日睇個個都要check 電話wow~
neweasonlss 發表於 27-2-2011 19:20

:74:我見到有個阿蟬問個職員幾銀!之後佢出門口問個孫鐘唔鐘意!最後見佢好豪睇都無睇比錢買了兩隻
我見到有個阿蟬問個職員幾銀!之後佢出門口問個孫鐘唔鐘意!最後見佢好豪睇都無睇比錢買了兩 ...
大舊金 發表於 27-2-2011 07:25 PM

:@你幾點鐘去!!!!!!我三點鐘~去睇wor
請問hottoys 係邊 0.0 我去到搵唔到-.- 迷路 :56: