Toysdaily 玩具日報

樓主: dogjumpjump

[個人收藏] 終於完成1:6 索馬里場景 比Deltra force企下 (Black Hawk down rescue squad)

頭像被屏蔽
多謝各位!!

係啦, Godofcat大, 你好快成屋都係, 點都要有個位安置下..
早D講好D... :71:
well done:71:
nice guide :51:
頭像被屏蔽
多謝各位!!

係啦, Godofcat大, 你好快成屋都係, 點都要有個位安置下..
早D講好D...
dogjumpjump 發表於 23-2-2011 01:57 PM

本身成櫃都係,老婆大人都無小弟咁好氣。

不過場景要出廳咁解...

好快成屋都係。<- curse! 好毒&#22021;curse!
頭像被屏蔽
我都盡量放入房裏面個櫃, 但figure 不停出, 真係永無休止...

成屋都係, 真係好毒...
so great :71:
JUMP..你既教學好正呀, 係冇可能唔明&#22000;種
勁呀:71:
Really appreciate :71:
:71::71:好厲害, support
頭像被屏蔽
JUMP..你既教學好正呀, 係冇可能唔明&#22000;種
勁呀
ilovetoys 發表於 23-2-2011 08:45 PM

Thanks all
當然有任何問題, 歡迎各位提出, 希望大家都做下場景玩下
好正!好有用!多謝分享!
借問聲&#22000;支孖星油係咩&#22175;?手髹得唔得?
頭像被屏蔽
回復 26# borisasf

果支沙質雙星油可以手油, 同埋係一定要,

有晒warning, 如入噴筆必塞... :34:
回復 27# dogjumpjump

正喎!Thx!!
好正~~~:$:$:$:$:$  多謝分享~~~ 可惜我企屋細~~ 唔係整番個玩下~~~
:71:地台超正
第一眼睇真係有specfigure裡面既感覺
不過有少少建議, 93年美軍裝備我唔熟, 不過我幾肯定當年冇果兩對boots, 因為兩對都係非常近代o既產物
Black Hawk Down 裡面 D-boy 應該係著黑色GSG-9 boot, 當然普通black boot 或 Desert Combat boot 亦可
有腿板o既drop-leg hoster 當年都應該未有