Toysdaily 玩具日報

查看: 9160|回復: 12

[個人收藏] D-ARTS 奇蹟合體 奧米加獸

細細個睇 數碼暴龍第一輯...睇到上晒腦...
之後出左第二套大電影叫"小孩子的戰爭"
開頭睇..睇到好肉緊....之後戰鬥暴龍同鋼鐵加魯魯輸左...
太一同大和喊住入MON....之後配樂一出.....
合體成奧米加獸....
壓到性既力量....令到年紀細細既我...明白到咩叫熱血....
所以一直以黎奧米加獸,戰鬥暴龍,鋼鐵加魯魯係我既怨念物...
如今....D-arts 出左2隻....我都買晒....
尤其奧米加獸....水準更是預期之上....
所以....我都係留返3隻出晒先拆盒了...
正:71:
奧米加出場個一幕真係好型:71:
奧米加出場個一幕真係好型
FrTW 發表於 19-2-2011 08:59

同意呀~
咩叫熱血?
Getter:34:

回復 5# ygat2005

咩叫真正熱血?
KAISER!!!!!!!:DD
回正題.....我都入左!!!!!
十分畀足9.99999999分(四捨五入,thx@_@)
QC正到媽媽聲:::!
怨念物
好想入
但價錢都貴到媽媽聲 :79:
唉,咁貴, 但真係好鬼想入...
細細個睇 數碼暴龍第一輯...睇到上晒腦...
之後出左第二套大電影叫"小孩子的戰爭"
開頭睇..睇到好肉緊... ...
塊魂 發表於 19-2-2011 03:44 AM

你唔拆盒, 又點知係  '尤其奧米加獸....水準更是預期之上....'???
我最擔心都係個關節....
x抗 版就會諗諗
樓主買得好  :71:
之前見到都好想買.......

p.s.個人建議早d開盒好d,
因為之前買野中過幾次招
所以如真有咩問題都可在7日內到店到睇下有無得換.....
另外之前隻戰鬥暴龍有問卷,e隻可能都有
聽說有機會中獎的,所以都係開開好d,唔好miss
你唔拆盒, 又點知係  '尤其奧米加獸....水準更是預期之上....'???
我最擔心都係個關節....
pcwolf 發表於 19-2-2011 12:18 PM

無論係上色定關節都有早期限定既高質素
已拆盒的我見。
頭像被屏蔽