Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 我很快

[分享討論] 有人出2金牛加1魚買獅子水瓶同天蠍胸像...個賣家話: "太低啦...!!!!"

頭像被屏蔽
回復 10# S20081997

:50::50::50:.....真係低處未算底喎...................!!!
太低啦 !!
wanchai 188 1/f have a shop
these 3 need $5,4xx la
S20081997 發表於 30-1-2011 00:13

大概估到你講邊間...佢唔止呢樣,其他如合金魂都係超貴...真係唔明佢點生存到...:67:
頭像被屏蔽
分分鐘自問自答:38:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我都想咁講, 跟本問果個同答果個都係同一班人黎.
bad-aries 發表於 31-1-2011 04:02 PM

係囉, 股票術語哩D叫做搭棚.
吹到個價鬼死咁高.
大概估到你講邊間...佢唔止呢樣,其他如合金魂都係超貴...真係唔明佢點生存到...
verywai 發表於 30-1-2011 04:50 AM

你地講緊研究所?
個賣家可能話個買家太低......能姐:x
o個時買青銅全新 1 叉叉, 唔炒o既黃金 1 叉叉至 2 叉叉...

而家 U 汪有人放二手神話, 全部無盒, 青銅 / 黃金平均要成二百蚊隻...
o個時買青銅全新 1 叉叉, 唔炒o既黃金 1 叉叉至 2 叉叉...

而家 U 汪有人放二手神話, 全部無盒, 青銅 /  ...
left1221 發表於 31-1-2011 05:10 PM

我諗你講的價並不是隻隻都係,新出一定冇咁平!!!!(因我都有儲開)
跳樓價就唔咁講!!!(但並不是隻隻都跳的..........)