Toysdaily 玩具日報

查看: 4540|回復: 26

[分享討論] 有人出2金牛加1魚買獅子水瓶同天蠍胸像...個賣家話: "太低啦...!!!!"

前晚睇亞虎見有個人問賣家出$2100買獅子水瓶同天蠍胸像...個賣家話: "太低啦...!!!!"......香港人可否冷靜D..............
天價!各有各要求底線;如我就不會亂花了...
有小小後悔無買天蠍tim~~
依家炒賣已去到瘋狂的程度:44:
出價果個係癲既, 賣果個又係喪既
佢地你情我願, 天生一對姐

只要bandai 仲係度, 就仲有再版既可能
我想知到再版時, 佢地又會有咩感受
玩拍賣有一段時間,痴痴哋嘅賣家見過唔少~:38:
人地有錢... 又願意比...
我地知道發生咩事咪算數囉...
可能大家都覺... 買的人傻... 賣的過份...
但有人說... 有錢花又唔想等...有現貨咪買囉...
ha ha, what a funny price~

太低啦 !!
wanchai 188 1/f have a shop
these 3 need $5,4xx la :DD:DD
前晚睇亞虎見有個人問賣家出$2100買獅子水瓶同天蠍胸像...個賣家話: "太低啦...!!!!"......香港人可否冷靜D ...
我很快 發表於 29-1-2011 17:59

話唔埋, 果幾盒嘢上面有車田正美親筆簽名呢? $2100就梗係出手太低啦! 廿一萬就差唔多!:57:
我都睇到....佢果幾盒可能真係 ' 黃金 ' 造的呢!:66:
如果今晚個六合彩我中左2千萬...
我會講超低tim....講完笑..:64:

可能有人唔係出雙糧...係年尾出五至六個月糧....好多HK人好有$:38:
上幾水..有炒iphone 4..一轉都幾皮野(我同事一水放廿部)...好過返一個月工:34:
:66: ..... I have them at home bor........ I did not know that I'm a rich man now... :66::66:
我隻天蝎胸像都未開,,,話時話初出時幾$?
我隻天蝎胸像都未開,,,話時話初出時幾$?
心甜公子 發表於 30-1-2011 01:00 AM
$15x

my one is "free" coz use tickets to exchange :DD :DD