Toysdaily 玩具日報

查看: 4349|回復: 14

[新品消息] 射手胸象, Robot 魂 重戰機 MKII, Density Gundam

我昨日出MK唔見有, 今出MK 出左未呢?

同埋報下價錢. Thanks!!

昨日見以下貨品:
魔法少女Figure - 菲特 $96X
SD Gundam 劉備 - $18X (唔明點解大部份都無得賣)
神話處女 - $28X
射手胸象, Robot 魂 重戰機 MKII, Density Gundam (無影)
Gunbaster 模型 - $10X (皆旺2/F)
回復 1# 馬仔

I also canot find Robot 魂 重戰機 MKII, Density Gundam in MK today,
but toy shop replied these 2 things will release tomorrow.
回復  馬仔

I also canot find Robot 魂 重戰機 MKII, Density Gundam in MK today,
but toy shop re ...
mkyfk 發表於 27-1-2011 05:11 PM

Redfish Big Big already noticed MK will arrive tomorrow
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 4# felixchi
Ic......:67:
Thanks, Ching!
留意標題,命運高達變左密度高達:76:
留意標題,命運高達變左密度高達
kuris_021 發表於 27-1-2011 07:17 PM

特登的吧....LOL
聽日又要出血了....MK2等我啊!!!
集團剛返了,得幾盒四魚一草找兩雞
Sorry, 我成日都串錯, 明天去mk 一敞.

留意標題,命運高達變左密度高達
kuris_021 發表於 27-1-2011 07:17 PM
射手胸像昨晚見,要 $28X,不如買聖衣神話好過。
DESTINY要三魚............................................等等先
:80:今日入咗命運射手但唔見重戰機....
回復 15# 心甜公子

之前一路講D鋪唔敢番太多貨,因為定價高同知名度唔高,所以我估會去得好快下D貨,入得既都係「死士」(我係其中之一)。
至於DESTINY一定大把啦,反而可以觀望下先~~