Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 出了射手座聖衣神話胸像

回復  redfish

兩間我都有去,fuk lee sure買晒
大面豬 發表於 27-1-2011 03:07 PM

佢地昨天開始賣都正常,但精x剛剛幾箱落地都就.............:(
頭像被屏蔽
記錯價tim...不過近來神話都係早買早享受...
唔係wor, Fuk Lee FB 擒日話!&*我都唔信, 今日我見佢delete左報價果段.... 唔信大大你問福姑
felixchi 發表於 27-1-2011 02:18 PM
我尋日都見FL FB打個價係 !xx
不過轉頭可能發現打錯價  好快就del左 :67:
就賣哂??
howareuuu 發表於 27-1-2011 03:15 PM

可能大部份都批左比人,少量街呢。。
如果買唔到,最多入魂黃頭好過。
神話胸像好少返出,
唔買一定後悔
最新港聞 發表於 27-1-2011 12:57 PM

我係度睇左咁多post,有一個小總結,d人黎黎去去都係果幾句,
岩岩出,等下先,跟住炒啦就話貴,唔買,或者等再版,yen定價高唔買,
但過左一排都冇再版,又話忍唔住,焗買炒價貨,又鬧人炒家;
如果岩岩出,過一排跌價,又話總之唔咁早買啦,又鬧人做爛市,...
如果我係d老細,見到d人成日都呢d問題,唔怪得話生意難做,
d顧客咁難服侍,點做呀...:53:
頭像被屏蔽
回復  超級玩具迷

其實買樓和買股票的人都係咁~~~~
最新港聞 發表於 27-1-2011 03:49 PM

依家d人係咪都鬧一餐,總之就要搵個對象發洩
我係度睇左咁多post,有一個小總結,d人黎黎去去都係果幾句,
岩岩出,等下先,跟住炒啦就話貴,唔買,或者等 ...
超級玩具迷 發表於 27-1-2011 03:43 PM

其實佢地好似百貨公司果d咁fixed死個價唔上或唔落就無事,但佢地有d又買一盒加一加價或過半日又減一減價搞到d人唔敢咁快出手
其實佢地好似百貨公司果d咁fixed死個價唔上或唔落就無事,但佢地有d又買一盒加一加價或過半日又減一減價 ...
yugi 發表於 27-1-2011 03:59 PM

大公司果d係超高價,跟本唔係做果d乜都要平既人,佢地做有錢人既,
細舖一日內唔同價又係正常,咁隻野升跟住市場價格變動冇問題,
咁有多d錢唔通唔賺咩,我最憎果d買貴左幾蚊係度嘈果d,差果幾蚊,
如果盒野炒就串串貢,好彩我早買,係度哂命;當盒野插價就鬧到人X街,呢d人先最X街
我尋日都見FL FB打個價係 !xx
不過轉頭可能發現打錯價  好快就del左
dragonman 發表於 27-1-2011 03:22 PM

終於有大大幫我平反.......:79:
啊, 原來係股票價......
等我以為股票先會秒秒不同價位.....
多謝賜教
水平胸像初出時1.7魚,我買貴左先係 over2魚
福X我在FB只見@.7魚
dreamtoys 發表於 27-1-2011 03:05 PM

你就好啦, 我知道出左一出去睇已經2魚5蟹, 諗住咁貴遲D先(原本好似係2590YEN), 點知個價就好似樓市咁....:die:
而家起碼4魚先有交易, 都唔知幾時先再販:no:
日版都未出 ! 港版又偷步 !瑞華好等錢使咩?!
福利fb:66:

福姑:睇完TD,真係睇到笑呵呵!!胸像$178???返貨都唔得啦,何來賣到$178呢!福利洗唔洗做到咁「低庒」呀,寫低個價引人嚟。所以呢,都係睇福利FB正確D。TD個forum,唉……………