Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 出了射手座聖衣神話胸像

由佢賣咁貴, 咪理佢
遲d 嗰渣暗黑四天王又賣到一千蚊一對

係神話人氣已經不再嘅時候仲標d咁 ...
kris 發表於 26-1-2011 07:55 PM

你講不智,我諗起有年動漫展有個人話保安不智:34:
yen價? 剛出的處女座4200yen, 先賣28x
appendix賣接近3fishes? 你買埋我o個份la :*
等 童虎。
快d等埋冥皇,雅典娜收工,都冇晒位放出來啦,胸像全部可以pass
...要認真考慮:67:
本來買埋暗黑, 不過佢玩限定, 又可以escape, 而家目標同你一樣.

冥皇,雅典娜收工.

快d等埋冥皇,雅典娜收工,都冇晒位放出來啦,胸像全部可以pass
braveking 發表於 26-1-2011 10:41 PM

等佢出都等咗咁多年﹐唔差在等到個價落到2字先入
我記得以前1977年一盒超力電磁俠都成兩佰幾蚊,班細路一樣買唔起,老豆成三分一人工,一定唔會買,成班細路 ...
braveking 發表於 26-1-2011 09:43 PM
thx detail :71:
過3舊真係唔得

胸像配件又唔齊。

其實只值3、4草。

講真, 用人馬黃金換左胸像, 整體比例會好怪。

我x佢老x,胸像換落神話係好,
但我一向只為個頭,因為胸像唔係金屬呢一點一真係覺得bandai狗到出汁既原因,價錢係神話大半,但係又少野,成盒好似冇野咁輕,神話係金屬,你出套胸像夾套神話,又唔係金屬,又用番同等價,但係落唔足料,狗到無輪............
佢冇出一輪係人都知佢之前個d反應一般啦,隔咁耐又出過,都重係唔知衰咩.........BANDAI真係冇x用........
頭像被屏蔽
so crazy.......:31:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
諗住2百頭就買,估唔到要三百幾蚊。:55:

我隻人馬一路用咁$50星矢既胸像頭(其實漫畫入面套人馬比星矢著多)
係對翼有少少興趣。

give up