Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Jimy

[活動展覽] Ironman MK IV sad貨換sad貨…

有貼紙架, 佢用cutter開, 但好明顯放埋一邊, 有一盒重有張label寫往邊度有問題, 但佢照開比我....
longlong002 發表於 24-1-2011 17:39

唔該晒...thx

我幾星期前攞果隻, 睇盒係新貨,有貼紙架. 回家後開, 真是perfect SAD. 由頭而花到腳. 好明顯是有人玩過的. 兩個座都有問題. 最後全隻換. 好彩那個高哥哥好人. 看了幾盒, 才換到盒好D的
我幾星期前攞果隻, 睇盒係新貨,有貼紙架. 回家後開, 真是perfect SAD. 由頭而花到腳. 好明顯是有人玩 ...
stephentoy 發表於 25-1-2011 12:23

你就好喇...頂,尋日去換左個body,點知睇漏眼,好大達膠水,
張單只可以換一次,無得再換.....要拎上廠整,唉
回復 17# stephentoy
係點花法,係唔係好輕微的刮花。因為果隻都係,我同HT換時,佢講MAKR IV 的設計係有少少花,好像戰損版
今日食lunch, 岩岩見到ht 返左一車mk 4.
回復  stephentoy
係點花法,係唔係好輕微的刮花。因為果隻都係,我同HT換時,佢講MAKR IV 的設計係有少少 ...
onepiecepop 發表於 25-1-2011 17:44

係一大撻膠水漬...唉,黑仔
o黎緊仲有Mark 5同Mark 6要擔驚受怕!