Toysdaily 玩具日報

查看: 6470|回復: 21

[活動展覽] Ironman MK IV sad貨換sad貨…

尋日路過見到,有個師兄係三盒parts砌返一隻出黎,
最好佢都好似好勉強咁換左走人,
咁日積月累,果堆來來去去都係sad貨,
點換件都係有問題,咁換黎做咩呢?

HT咁樣仲叫14保養咩?只係拎次貨比客人換咋喎…
尋日路過見到,有個師兄係三盒parts砌返一隻出黎,
最好佢都好似好勉強咁換左走人,
咁日積月累,果堆來來 ...
Jimy 發表於 24-1-2011 12:33 AM

所以,有問題就要換到岩,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,冇計:42:
I thought HT was sending all the defective pieces back to China for repairment..... :67:
所以,有問題就要換到岩,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,冇計
barrybaby 發表於 24-1-2011 00:41

果三盒都係有問題的parts,點換都好難岩,唉…
頭像被屏蔽
冇錯, 除非你唔買HT D野, 換就梗架喇,  幾大都要拎先.
頭像被屏蔽
無錯, 換來換去都係D SAD貨....

但黎果D都叫做再QC過下, 但係一盒盒開晒係到果D, 擺明就係人地換返黎既次貨件...
頭像被屏蔽
所以 HT 依家咪叫d妹妹仔講  係新大貨  即係代表唔會 sad 換 sad 囉  不過佢話係o者喎
有幾多真幾多假就唔 ...
Artoo 發表於 24-1-2011 10:15 AM

個班友講野信一成都失明呀.......
其實越遲攞貨或買現貨 , 中 sad 貨嘅機會越高? !
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
果然重係用果幾盒sad貨換比人.... 我幾星期前攞果隻右大腿對上冇左一忽油(好少), 好似比人玩過爆地,  ...
longlong002 發表於 24-1-2011 16:40

我想問下佢開比你果3-4盒,是否一早已經開了?
頭像被屏蔽