Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

但喺唔知等到幾時呢?
gazza1211 發表於 3-8-2015 05:26 PM
決定咗出EAGLE啦!我一定買啦~~~(也下定決心放了合金魂超獸了!)

gazza兄弟,單一隻鷹嗎?有冇相片睇睇?
tolete 發表於 4-8-2015 08:11 AM
gazza兄弟,單一隻鷹嗎?有冇相片睇睇?
黑翼Black Wing直接睇千值練個日本官Blog啦:
http://ameblo.jp/sen-ti-nel-info/entry-12051544308.html
收到,冇興趣:77:
gazza1211 發表於 3-8-2015 05:29 PM
Tolete兄,記得這個地方吧~~~~

當然記得啦,我曾經工作過的地方

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我有可能也會入呢盒磁力:77:
tolete 發表於 9-8-2015 01:45 PM
我有可能也會入呢盒磁力

好實淨, 唔會DUDUFING, 放心玩
ZIN 發表於 9-8-2015 01:48 PM
好實淨, 唔會DUDUFING, 放心玩

唔該師兄,一陣去睇睇!

呢幾件玩具都非常正~~~~!
大家早呀!由大阪回來了,一如所料,無乜玩具收獲,舊合金不多,新既同香港差不多,見隻SR萬能俠最平六千幾円,其他𣎴值一提。專登去揾艦娘figma竟然除左長門一隻都冇,失望:no:
wpc 發表於 17-8-2015 07:14 AM
大家早呀!由大阪回來了,一如所料,無乜玩具收獲,舊合金不多,新既同香港差不多,見隻SR萬能俠最平六千幾 ...

wpc兄歸來{:1_208:}咁最終有無嘢入手
wpc師兄又去日本旅行咁正啊!
玩具真係無收穫,曾經想買一隻在M記見到既vf-19,不過只係平香港百多,最後忍手了。反而今日在信和狂掃三隻艦娘,攞埋HT既MK III同prime, 補返日本既失望
wpc 發表於 17-8-2015 09:13 PM
玩具真係無收穫,曾經想買一隻在M記見到既vf-19,不過只係平香港百多,最後忍手了。反而今日在信和狂掃三隻 ...

support wpc purchase trip @ Japan!{:1_226:}