Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

WPC師兄,好酷喎你個玩具櫃!{:1_226:}{:1_208:}
希望笨大再版超力50,宇宙飛龍同超獸機神啦!{:1_240:}{:1_237:}
wpc 發表於 30-7-2015 09:48 AM
謝啦fine兄!小弟只能爭取到小小地方,比起大家仍有距離呢

期待WPC兄你全部DISPLAY出唻啦:58:

係呢..有冇去動漫度入左咩正野呀?
tolete 發表於 31-7-2015 10:57 AM
希望笨大再版超力50,宇宙飛龍同超獸機神啦!

T兄無超力咩???
我反而想佢出返超獸個隻EAGLE.....可以合体:35:
iamfinethankuuu 發表於 31-7-2015 09:47 PM
T兄無超力咩???
我反而想佢出返超獸個隻EAGLE.....可以合体

以前有03舊版,我想要50版本啊!
tolete 發表於 31-7-2015 10:40 AM
WPC師兄,好酷喎你個玩具櫃!

算是終於有一個玩具櫃,還了一個小小心願:35:
iamfinethankuuu 發表於 31-7-2015 09:46 PM
期待WPC兄你全部DISPLAY出唻啦

呢個櫃入面既合金魂同EVA係我想左好耐先放入去,EX合金、星矢、MACROSS全部剔出名單,早兩日入倉,搵唔番幾隻EVA 12吋同山口,已經使我覺得,自己真係買得太多勒
iamfinethankuuu 發表於 31-7-2015 09:46 PM
期待WPC兄你全部DISPLAY出唻啦

呢幾個月又造櫃、又準備下星期去大阪,無錢去動漫節勒:70:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
tolete 發表於 1-8-2015 10:30 AM
以前有03舊版,我想要50版本啊!

我都只有50咋.......改良咗少少同隻色啦......正野!!!
wpc 發表於 1-8-2015 12:15 PM
呢個櫃入面既合金魂同EVA係我想左好耐先放入去,EX合金、星矢、MACROSS全部剔出名單,早兩日入倉,搵唔番 ...

哈...其實WPC兄你有冇整個LIST年年去做個STOCK TAKE呀??
我都為左慳地方...掉哂啲盒啦...神話個啲尤其阻訂...只留1/6同EX合金嘅合咋
wpc 發表於 1-8-2015 12:17 PM
呢幾個月又造櫃、又準備下星期去大阪,無錢去動漫節勒

哇...睇怕去大阪一定又出唔少血喎:shy:
iamfinethankuuu 發表於 2-8-2015 07:47 AM
我都只有50咋.......改良咗少少同隻色啦......正野!!!

所以等返出啊!:handshake:
wpc 發表於 1-8-2015 12:11 PM
算是終於有一個玩具櫃,還了一個小小心願

有個櫃擺喺唔同d既,期待分享其它收藏

我等其他師兄玩後報告再考慮入唔入