Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

iamfinethankuuu 發表於 6-6-2015 08:05 AM
今次係咪冇包到隻UFO呀???我反而好奇佢到時會點出隻雷登法啦

ex出勇者雷登嗎?
iamfinethankuuu 發表於 6-6-2015 08:05 AM
今次係咪冇包到隻UFO呀???我反而好奇佢到時會點出隻雷登法啦

Ufo應該未開訂,我估多數ufo連巨靈神轉少少色又一個套裝,單ufo又一隻原色咁,等得既師兄可以等下先
tolete 發表於 6-6-2015 11:38 AM
ex出勇者雷登嗎?

幾個月前出個灰模,睇落好過巨靈神,不過似新版雷登多D
iamfinethankuuu 發表於 6-6-2015 08:04 AM
哇......WPC兄你咁多野要入...真係要租多幾個倉先得呀

我仲未入隻stealth mode mark vii呀,未落到心水價。艦娘已有三隻冇買,希望大阪會平D啦
tolete 發表於 6-6-2015 11:38 AM
ex出勇者雷登嗎?

係呀...不過又係改到唔同哂樣啦
wpc 發表於 6-6-2015 09:21 PM
Ufo應該未開訂,我估多數ufo連巨靈神轉少少色又一個套裝,單ufo又一隻原色咁,等得既師兄可以等下先

EX其實真係玩唔起呀.....已經有三隻...又怕佢啲QC喎.......今次隻巨靈神QC如何呀?
期待佢會出埋其他唔同合金嘅EX啦.....
wpc 發表於 6-6-2015 09:26 PM
我仲未入隻stealth mode mark vii呀,未落到心水價。艦娘已有三隻冇買,希望大阪會平D啦

WPC兄打算追STEALTH MODE??個價真係好進取呀...之前我抽唔到就放棄啦......係呢...訂左45未呀?仲有前幾日出個隻SCARLET WITCH........AV2真係玩死人呀
我忠於元祖的,如果改版唔入啦
iamfinethankuuu 發表於 7-6-2015 08:12 AM
EX其實真係玩唔起呀.....已經有三隻...又怕佢啲QC喎.......今次隻巨靈神QC如何呀?
期待佢會出埋其 ...

小弟玩玩具好求其,QC真係冇乜研究,暫時我覺得ok既
iamfinethankuuu 發表於 7-6-2015 08:13 AM
WPC兄打算追STEALTH MODE??個價真係好進取呀...之前我抽唔到就放棄啦......係呢...訂左45未呀?仲有前幾日 ...

45訂左勒,SW就遅D先訂。隻mk7就十五十六,始終IM系除MK3 silly thing 外未斷過,一斷又唔知點咁
今日好鬼熱!
wpc 發表於 7-6-2015 03:05 PM
小弟玩玩具好求其,QC真係冇乜研究,暫時我覺得ok既

之前我買過黑三一同真三一真係好恐怖.......本身我自己都唔係太介意QC都覺得有問題.....不過DRAGON個隻就無問題仲要幾好呀......:38:
wpc 發表於 7-6-2015 03:08 PM
45訂左勒,SW就遅D先訂。隻mk7就十五十六,始終IM系除MK3 silly thing 外未斷過,一斷又唔知點咁

全制霸嘅代價好大呀:72:

我反而想等下年CA3會出啲乜......:36:

有冇出街呀???
假期我都係中意留係屋企.............HEA下..:43:
iamfinethankuuu 發表於 7-6-2015 09:14 PM
有冇出街呀???
假期我都係中意留係屋企.............HEA下..

我同你一樣!:he::he: