Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

tolete 發表於 1-6-2015 01:26 PM
見到價錢平,埋整多盒囉!

一模一樣呀?我想入RX 78 ORIGIN個隻合金呀.......1009...等佢再平啲
iamfinethankuuu 發表於 1-6-2015 01:34 PM
一模一樣呀?我想入RX 78 ORIGIN個隻合金呀.......1009...等佢再平啲

我原本想週六入的,但係想等佢再跌些先,我唔係高達擁躉,但係元祖版就喜歡!
tolete 發表於 1-6-2015 01:40 PM
我原本想週六入的,但係想等佢再跌些先,我唔係高達擁躉,但係元祖版就喜歡!

原本都有D 興趣, 不過太細隻, 都係放棄
tolete 發表於 1-6-2015 01:40 PM

係呀...我都係LIKE佢元袓啦...其他出得太多了
Mo.P 發表於 1-6-2015 09:34 PM
原本都有D 興趣, 不過太細隻, 都係放棄

M兄你指隻高達???
我覺得唔算細啦!

係啊, 大隻D 會好睇D 嘛
我唯一唔鍾意喺將佢放喺合金魂有d格格不入啊
各位午安啊!:78::65:
又冇晒人,真慘!:what::angry:
好耐冇上黎,今日入左隻ex巨靈神,今次隻野輕左,對腳可能就合體而用多左膠,可動性強左,但少左份重量感。如果盒控師兄小心,今次少左盒邊四件發泡膠,個盒殘既會直接影響內盒。
wpc 發表於 4-6-2015 10:05 PM
好耐冇上黎,今日入左隻ex巨靈神,今次隻野輕左,對腳可能就合體而用多左膠,可動性強左,但少左份重量感。 ...

好耐冇見你上來啦!
tolete 發表於 5-6-2015 01:20 PM
好耐冇見你上來啦!

Tolete兄你好呀,近來公私兩忙,少岀聲。好多玩具買左都未䦕,希望遲D假期會有時間啦!黎緊MB又岀,有D Macross又十五十六,仲有黃金魂,八月去大阪想掃艦娘figma, 多多錢都唔夠。
wpc 發表於 5-6-2015 02:00 PM
Tolete兄你好呀,近來公私兩忙,少岀聲。好多玩具買左都未䦕,希望遲D假期會有時間啦!黎緊M ...

哇......WPC兄你咁多野要入...真係要租多幾個倉先得呀
wpc 發表於 4-6-2015 10:05 PM
好耐冇上黎,今日入左隻ex巨靈神,今次隻野輕左,對腳可能就合體而用多左膠,可動性強左,但少左份重量感。 ...

今次係咪冇包到隻UFO呀???我反而好奇佢到時會點出隻雷登法啦