Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

323兄都好齊啦,如就相睇,我估多你少少(幾隻EX、GX01RB、新世紀幾隻咁)同埋GX01R、02R出過兩盒BOXSET,所以 ...
wpc 發表於 28-2-2011 12:05 AM
新世紀我就齊款唔齊色.....EX就真係無喇.......限定都唔係隻隻入.....所以我係小合照呢!

.. ....等個決心大D馬....
323 發表於 27-2-2011 23:33

:35:你真係用心良苦
......有埋大烏機地仲正呢!
323 發表於 27-2-2011 23:10

呢張可以話係童年夢寐以求既情景...:67:
呢張可以話係童年夢寐以求既情景...
verywai 發表於 28-2-2011 12:48 AM
:( ......wai兄!你童年情景我當年用左二魚幾帶左佢番屋企,雖然係土炮野!但絕對比而家笨大D限定貴價野來得有誠意!
323 布歐兄介紹我本的,這裡好多熟朋友了。
我爬o左幾版post ,呢度都似係「老人」多,o岩我~~~:34:

post 幾隻東東和大家打打招呼~~~~

:handshake:你黎拿!謝謝你!
323 布歐兄介紹我本的,這裡好多熟朋友了。
我爬o左幾版post ,呢度都似係「老人」多,o岩我~~~

p ...
Garycharm 發表於 28-2-2011 02:02 AM
:( .....影得唔太好!

:( ...舊相...

.....影得唔太好!
323 發表於 27-2-2011 10:27 AM

Gretter 2 looks good, but Getter 1 just looks much cooler.:73:
...舊相...
323 發表於 27-2-2011 11:32 AM

love your action photos.
I needs to get the K7 oneday....:36:
323兄,我隻大將軍條裙好似好易斷咁,你有冇咁既問題呢?
另外,新世紀合金我估冇乜人會齊色吧,佢出得太濫了。
323兄,我隻大將軍條裙好似好易斷咁,你有冇咁既問題呢?
另外,新世紀合金我估冇乜人會齊色吧,佢出得太濫 ...
wpc 發表於 27-2-2011 12:55 PM

I have the 大將軍 too, but I don't think there is any problem.
It is 'soft' plastic, I don't think it can be break easy.
早呀長谷兄,我個隻d軟膠就係好似好化學咁,屈下都驚驚地
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽