Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

依幾日一入

Bandai Formania 風之谷 Gun Ship, 好唔容易先入到, 完全唔駛砌, D位造得好detaile ...
Borbor 發表於 27-2-2011 10:10 PM
:$.. 勁正呀....!GUN SHIP我都見到,真正不過太貴了.....
係呀!因為周圍都冇又唔再販啦!所以諗住唔想夜長夢多,不如狠心一入!
howareuuu 發表於 27-2-2011 09:15 PM
:handshake: ......好!唔好誤會我......我係黎幫你的!

wpc兄...真係想睇張大合照喎...
verywai 發表於 27-2-2011 10:26 PM
:shy: ........睇住我將小合照先啦!

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
入得過嗎師兄?
howareuuu 發表於 27-2-2011 05:05 PM

如果佢真係唔再版的話, ok嘅個價, 但Bandai啲嘢...aiiiiiii:38:
Anyway, 最緊要係你自己鍾意就ok la:71:
:shy: ......有埋大烏機地仲正呢!

.. 勁正呀....!GUN SHIP我都見到,真正不過太貴了.....
323 發表於 27-2-2011 22:29

:80: 算係貴, 所以之前無訂, 但見到出得咁正, 又忍唔住:49: 同埋風之谷D野太少

:67: 雖然定價貴, 但貨源少同大貨出得好, 好多舖都已經無貨
......好!唔好誤會我......我係黎幫你的!
323 發表於 27-2-2011 22:34

:ar:咁放毒仲話黎幫人
........睇住我將小合照先啦!
323 發表於 27-2-2011 22:39

:shiny:就咁睇都廿隻
咁放毒仲話黎幫人
Borbor 發表於 27-2-2011 11:14 PM
..:shy: ....等個決心大D馬....

回復 444# verywai

我冇玩具櫃,又玩完入番盒,所以冇影相既習慣。大大有興趣,復活假我有時間既話試下影啦!
323兄都好齊啦,如就相睇,我估多你少少(幾隻EX、GX01RB、新世紀幾隻咁)同埋GX01R、02R出過兩盒BOXSET,所以淨係01R同02R我都有各3盒(港、日各1同BOXSET1盒),加上D誌上版、魂SHOW、永井豪版等(我係双入既),有40隻以上唔出奇啦!