Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Barney Ross真係咁多人鐘意???

我覺得呢隻出得好似,又多配件,又有紋身body,所以多人買~
你理得人炒唔炒ja, 自己中意又訂到咪算law!

依隻出得好, 自然多人買咖啦!
(其實依家套戲好唔好已經唔係重點,只要隻figure出得好就會有人當玩具咁訂)
我只係鐘意龍哥!:36:而且做得好正!
隻手係一大敗筆. 彎唔過90度, 唔係似就大哂:53:
只係想要一隻靚嘅史太濃~~!就係咁簡單~~
羊群心理 :he:
做得靚就會買
套戲係麻麻地  完全係20年前的制作....不過入去睇..真係純感情分  套戲我俾60 ..1分係套戲..59分係史泰龍同其他角色...套戲ng得..ng表示隻figure都ng得... AVP果兩集夠垃圾啦~ 一樣炒到上天...ironman2套戲夠麻麻啦....WM...MK4..Mk5一樣大把人要  個角色討好入心 大把人鐘意
我買呢隻, 好大原因係套戲, 唔係話套戲好睇, 但係見到龍哥o個下, 好感動, 可能因為我都一把年紀:67:
1. 龍哥由細睇大
2. 隻figure真係靚
3. 套戲我覺得好睇,好吳宇森,無女人的,男人的浪漫~~~哈
gulu7 發表於 20-1-2011 09:07 AM

講得好! 男人的浪漫!
我當時都係咁同我女朋友講
    :$
Honestly, nothing but Stallone.
除因史太龍外, 睇番rambo4, 再睇Expendables佢操到後生廿年都值得買啦~
儘管劇情不怎樣....但是簡單直接...而且這麼多動作大卡司集合在一起,光看那些爆破場面也爽了...至於HT做的史特龍...頭雕精細,素體也有做肌肉質感和紋身,就算不穿衣服綁個頭巾,依舊有藍波再出的味道,我都覺得買的很值得
買佢除左頭雕似真人之外, 套軍裝做型同紋身Body都是吸引人買的原因.
I think RAMBO III's headsculpt is still the best among all other versions