Toysdaily 玩具日報

查看: 5737|回復: 30

[分享討論] Barney Ross真係咁多人鐘意???

初出sample嗰時我估呢隻會無咩人買,因為套戲都好似無咩人睇同談論,外國仲話係爛片一套,加上好多人唔太鍾意龍哥太老餅,不過又估唔到會咁好賣!!到底係因為鐘意多定係見以前啲Rambo有得炒所以見係史泰龍就入???不得而知........

祝炒家們好運!
頭像被屏蔽
:67:我只鐘意龍哥洛奇同第一滴血既造型!
我反而覺得套戲幾好~~~好有大男人味道~~~而家D戲得果特技~
完全冇曬故事性~~~~~龍哥~~~~加油:!
在下就好鐘意,呢條Line再出都會入:71:
好有記念性的熱血電影,拍出當年英雄片感覺。
呢班老人家唔係龍哥吹雞都幾難集埋一齊。:$
對~~ 好耐冇哩D熱血肌肉電影了, HT快D出李連杰~~~
對~~ 好耐冇哩D熱血肌肉電影了, HT快D出李連杰~~~
lokia 發表於 20-1-2011 02:49 AM

套戲我屋企都有 , 仲翻睇左好多次重要場面. 正!!!果陣仲要係返工冇野做蛇出去戲院睇

之後就入左我第一隻HT Barney Ross

呢套戲勁正
故事係無乜特別,勝在熱血熱血加熱血:*
人物性格對白man 到爆! 如果鍾意男人味o既一定愛死套戲
好耐未睇過一套戲令我咁興奮:46:

所以無意間發現Barney Ross 已在我櫃中。。。

只能說各貨應各客
龍哥炒唔起??!!

HT 連 D body (slim, female) 都炒得起!!!!! :die:
套戲冇睇唔知, 不過個頭好正,都幾似,所以入左. 入貨準則, 頭雕先決.  :(
1. 龍哥由細睇大
2. 隻figure真係靚
3. 套戲我覺得好睇,好吳宇森,無女人的,男人的浪漫~~~哈
講真, 頭雕水準很普通

整體誠意搭夠 (兩套衣服, 紋身身體, 足夠武器)

加上價格合理

炒唔起? 好...........難........:cool:
唔係特別鍾意套戲
係隻figure本身出得好~
頭雕唔使講  我亦好鍾意個body同紋身
比大大0的相毒親  後悔當初無訂   之後才上網bid返~
頭像被屏蔽
買黎當關2哥拜都抵啦~買!
雷奧 發表於 20-1-2011 09:37 AM

:34: