Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今日比HT玩左轉....

頭像被屏蔽
係咪你成日訂野都 x 3 x 4 呀?仲要full pay ,人地一認就認到你個 _ _ 啦
BruceLee 發表於 20-1-2011 05:39 PM

人地有錢你唔恨得咁多啦!:73:
打電話可唔可以留waiting list架??
想買ironman mark 4:79:
waiting list !!! 講起火 !!!!
我去店問,e隻仲有冇得訂.
- 剛剛開始分貨wo
咁我比錢要一隻ok 嗎?
- 唔得阿要等現貨
如事者我格兩三日就問佢幾時有現貨.
點知有日打去問, 佢話:你係唔係 waiting list , 我:咩野 waiting list !??!
咁冇la, waiting list先有.
!@#$%^  What?!?!!? The !?!?日日問, 冇人叫我留waiting list !?!?完全唔知有waiting list攪錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
頭像被屏蔽
以我理解,waiting list 只是有現貨會打電話通知你.
但唔會幫你留.都係先到先得.
有冇ching試過留左waiting list
但係未收到電話就已經自己入去walk-in而買到??
回復 52# Monkey_Hunter

我留左waiting list..收到CALL....即日出去買...
購買過程店員完全冇問過我,我亦冇題waiting list嘅事~!
期間仲有人路過,問有冇得買,店員答有...

WAITING LIST左,佢地都唔會幫你留貨,只係到貨時通知一聲咁解....
亦唔會問買嘅人係咪WAITING LIST............
其實好簡單,一人只限買一隻
你fd買左,咪幫吾到你買
跟本吾關waiting list事~~~~

waiting list亦只係有現貨時call call你
吾係幫你留貨咁解~~~
回復 53# MAX
宜家驚緊既係
我已經排到waiting list既第5-6頁
收到電話 但去到冇貨
有咁多人係前面 佢打得黎都比人買晒
點算好:30:
回復 55# Monkey_Hunter

一早去訂咪得囉:67:
頭像被屏蔽
回復 56# samuellam
本身行過見到都冇乜想入既諗頭
但係比隻Mark V毒到
Mark IV都派貨

所以宜家訂左V and VI
回復 57# WACOM
只好係3月多D打電話同行過去
為左有14日保養同唔食炒價
我個fd係女仔fd,所以佢一定唔會買完唔比我....同佢唔玩的.....
HT 個waiting list真係廢  你下午打來,留一陣都得呀...今日收鋪前唔來拿當棄權....但打來話你知有貨,轉頭去到又買曬比walk in客,咁留名做咩??
人地收到call 去到又無貨,要人行來行去,唔洗車錢嘛????