Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今日比HT玩左轉....

係woo, 佢唔俾您朋友攞, 咁您朋友咪walk in買lor, 跟住比返您, 一樣姐........
小甜甜 發表於 20-1-2011 01:35 PM

ht會先留比waiting list 的客人,
介有貨先王會比wilk in 客
ht會先留比waiting list 的客人,
介有貨先王會比wilk in 客
barrybaby 發表於 20-1-2011 01:54 PM

如果ht會先留比waiting list o既客人, 咁樓住親自去就唔會無貨攞啦....:58:
頭像被屏蔽

不過,都係ht 的職員講我知,佢地實際點做,就只有佢地知道,,,,,,,,,,,
HT 好似唔會留貨比waiting list, 只會通知你有貨,一樣要同walk-in 客鬥快。
朋友又點會唔俾拎呀,我次次都係搵朋友去拎....!唔通佢查你身份證咩!作為一個普通人,又好少一去到就響朵話我幫朋友拎丫!整件事都好唔合理!
朋友又點會唔俾拎呀,我次次都係搵朋友去拎....!唔通佢查你身份證咩!作為一個普通人,又好少一去到就響朵話我 ...
BBQ6712 發表於 20-1-2011 15:21

:76:
你都咪話!ht有時真係發神經架!我試過有次好似係mj黎!我朋友經過見佢第一日收訂!佢自已訂完之後sms通知我話mj今日收訂!我叫佢幫我訂埋!佢轉頭去幫我訂!但個職員(<<許志安)唔比佢訂!佢個解釋話每人只可訂一隻!我認得你頭先先訂左隻!所以唔比你再訂!幫朋友訂又或者落另外一個名同電話都唔接受!真係比佢激很死我!最很激氣就係同日我4點幾出去問過佢話過兩日先會收訂!點豬轉個頭就收到我朋友個sms
死啦,訂左但e幾日唔得閒拎,
而家唔知仲有冇貨:time:
死啦,訂左但e幾日唔得閒拎,
而家唔知仲有冇貨
O暈 發表於 20-1-2011 03:47 PM

留名同落訂係兩回事﹐有訂又點會無貨比你呢!!
頭像被屏蔽
回復 38# O暈

訂左唔駛驚,係Waiting list先沒有!
個故仔咁熟o既~~
shiine 發表於 20-1-2011 16:31

:53:咪係講緊你條粉人囉!叫你做小小野都做唔到
頭像被屏蔽
人地儘晒人事啦...無奈小弟實在太過靚仔...Andy 佢一眼就認出左我剛剛訂過...佢話因為剛剛先開訂...已經 ...
shiine 發表於 20-1-2011 17:21

:74:下次幫我訂野時唔該你專業小小易下容先去訂
頭像被屏蔽