Toysdaily 玩具日報

查看: 8700|回復: 11

[新品消息] [ps3/xbox360] Final Fantasy XIII-2 預定發售

SQUAREENIX
預定發售日: 2011 年

trailer
http://www.tudou.com/programs/view/5zBLawSxI3E/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
仲敢出~~~:(
ff13 Versus 都有 gameplay la ... 好似好正 ... 會唔會再中多次雷呢 ...
http://www.youtube.com/watch?v=cxl0aDPVPXs
ff13 Versus 都有 gameplay la ... 好似好正 ... 會唔會再中多次雷呢 ...
Vince 發表於 21-1-2011 12:06 PM

今次回歸水晶系列~~~應該好d掛 :( 不過我都係鍾情d古代背景做故仔~~~:34:
今次回歸水晶系列~~~應該好d掛  不過我都係鍾情d古代背景做故仔~~~
黑色三連敗 發表於 21-1-2011 12:24

本來都有d 期待, 但琴晚睇 next 講話係 arpg game 當堂冇晒興趣 :ice: 幾時先有 ff 既日式rpg 玩 ar :63:
本來都有d 期待, 但琴晚睇 next 講話係 arpg game 當堂冇晒興趣  幾時先有 ff 既日式rpg 玩 ar :6 ...
bbf1125 發表於 21-1-2011 02:11 PM

話時話 ... bbf兄 有冇玩過 Lost Odyssey

d 隻應該係 我 d 幾年玩過既 最好 日系 RPG 了 ....
本來都有d 期待, 但琴晚睇 next 講話係 arpg game 當堂冇晒興趣  幾時先有 ff 既日式rpg 玩 ar :6 ...
bbf1125 發表於 21-1-2011 02:11 PM

arpg ..i like it wor ~ :handshake:
話時話 ... bbf兄 有冇玩過 Lost Odyssey

d 隻應該係 我 d 幾年玩過既 最好 日系 RPG 了 ....
Vince 發表於 21-1-2011 14:36

有玩過唔係唔好玩, 只不過d 人設唔o岩胃口所以好快放左 :shy:
有玩過唔係唔好玩, 只不過d 人設唔o岩胃口所以好快放左
bbf1125 發表於 21-1-2011 04:26 PM

其實出完 d 隻之後 ... 已經冇一隻 "似" 以前 日系 既 rpg ga la wor ...
之前果隻 ff13 ... 我就真係唔知 "似" 咩
其實出完 d 隻之後 ... 已經冇一隻 "似" 以前 日系 既 rpg ga la wor ...
之前果隻 ff13 ... 我就真係唔 ...
Vince 發表於 21-1-2011 17:51

其實日版有出過隻天外魔境, 我上年都係日本見到但要5仟幾yen 所以冇買到, 等我今年去睇下有冇2手先 :58:

原來係arpg~~~唔知tim~~~:(
今次又係雷都打算再中...:68:

早前已經買左雷作13 xbox版...:80: