Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 零度戰姬

[分享討論] 出得好不如出得巧!!

每樣熱賣商品從正式出貨日開始都要等3~4個月才到手, 這樣一年只要出個3隻大熱賣H記工廠不就爆單...其他新產 ...
零度戰姬 發表於 19-1-2011 19:39

:76:你又話玩開m記拉打既?m記由公佈都發售好多時都超過一年(已經唔計佢撻Q臨時再堆遲個出貨日期了)!應募品更加超過兩年添
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
HT如果都叫無生產力...(一個月出3,4隻)EB應該叫咩?:36:如果HT再出快D我真係要找安信!:26:
HT如果都叫無生產力...(一個月出3,4隻)EB應該叫咩?如果HT再出快D我真係要找安信!
samuellam 發表於 20-1-2011 07:04 PM

Totally agreed :30:
樓主可以去拿啦, 今日問過訂左的都可以去取.
:71::71::71:
HT如果都叫無生產力...(一個月出3,4隻)EB應該叫咩?如果HT再出快D我真係要找安信!
samuellam 發表於 20-1-2011 07:04 PM
[quote]已經是M記fans現再加上H記的收藏, 也上手了Ironman MK-1(很貴), DX-02(普通貴), Two Faces...等, 但是在訂購 ...
零度戰姬 發表於 19-1-2011 12:42 AM [/quote
EB才是無限期等待~
樓主可以去拿啦, 今日問過訂左的都可以去取.
黃金雙子薩卡 發表於 20-1-2011 10:19 PM

是真的嗎?

那要把單帶係身, 放工上去拎
是真的嗎?

那要把單帶係身, 放工上去拎
kingofhero 發表於 20-1-2011 10:54 PM

真的~~~~~~~~
街貨都派左,有訂左都應該有得攞了.
樓主是台灣朋友...相信比香港人遲收到貨..是正常的..........
樓主訂左EX合金隻真三一未呀??
我係前年年底訂架.....................
樓主訂左EX合金隻真三一未呀??
我係前年年底訂架.....................
herolouis800528 發表於 21-1-2011 05:42 PM

2009年比左$500訂。而家好驚間玩具店執笠件EX合金隻真三一都未出到!:69: