Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 出得好不如出得巧!!

我每次訂嘢,都唔會理幾時有,貨到就call我啦,因為遲D玩都唔會有太大的問題,不過概然有了訂貨的遊戲規則,就只好跟著走,如不滿意的話,其實可以轉玩其他玩具㗎!!
"趕貨...趕到連QC都出問題"

"工廠產能有多少"

以上好同意...:73:
吾等得咪比多百幾蚊出面買囉~~~~~
QC 有問題我都同意....

不過早訂早拎...遲訂遲拎問題系邊??=.=:44:
QC 有問題我都同意....

不過早訂早拎...遲訂遲拎問題系邊??=.=
guitarjimmy6666 發表於 19-1-2011 11:12 AM

Agreed, there is nothing to complain about this at all.:ar:

"第一批取貨,最早訂既客,往往都係有問題既貨", so 我都好遲去訂的~~ :73: 同唔介意好遲sin有貨~~ 因為唔趕住去玩~~~ :34:

小弟非常欣賞樓主巴打......的頭像:73:
頭像被屏蔽
小弟非常欣賞櫻主巴打......頭像
蝦您波凸 發表於 19-1-2011 12:46 PM

同恴X2,只是頭像!:73:
等半年, 等差唔多成年嗰d 又唔講!!!?!?!!
人地要收訂, 再派貨, 賣買雙方已經冇聲地達成左共識,
唔講初初嗰幾年, 就講HT 至少近5,6 年既運作模式都係咁架啦,
我覺得okay 呀, 佢出得好就得喇,
起碼佢都係一開始講幾時就大概嗰個時間有丫...
HT 夠好幾似比講既時間早左出啦, 而且仲出得好好tim,
又唔見你讚下佢.......

睇完呢篇野, 諗番BILL哥篇嘢, 再諗諗M記delay同d爛body....真係覺HT已經唔錯....
我每次訂嘢,都唔會理幾時有,貨到就call我啦,因為遲D玩都唔會有太大的問題,不過概然有了訂貨的遊戲 ...
freelander77777 發表於 19-1-2011 10:02 AM

MK4一拖再拖,出左又係問題多多
555 個隻 913 仲未出
BruceLee 發表於 19-1-2011 08:10 AM

如果係冇盒版先考慮入了
Medicom太多嘢出, 冇錢
每樣熱賣商品從正式出貨日開始都要等3~4個月才到手, 這樣一年只要出個3隻大熱賣H記工廠不就爆單...其他新產 ...
零度戰姬 發表於 19-1-2011 07:39 PM

問題iron man 就算吾系熱賣都吾會快啦....佢咁多parts 可能分左幾個生產線...多訂單時更加吾洗講啦....ironman 咁多parts 成隻高達咁....砌100隻 mg 高達都要時間啦....更何況ironman 訂單吾止100隻

其他系列都系比預期早左啦...好似史太龍~~assassin's creed 依兩隻都系兩 至 三出到貸...
頭像被屏蔽