Toysdaily 玩具日報

查看: 11634|回復: 59

[玩具報告] 我決定唔再入medicom

今日拎隻哥布拉出嚟,唔使我講大家都知乜事,斷手,之後隻boba fett 斷手斷腳,咁耐enterbay算襟hottoys都爛過兩隻,諗緊係味時候退出玩具界
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
d人成日話女人錢易賺,計我話,玩具玩家d錢更易賺
我己經戒左唔買MEDICOM拉打,剩買JOJO系列算數.
其實我都冇心機影,哥布拉件衫除唔到,成千銀一隻,唉!真係肉痛,之前爛過三隻, 因為衫除到,都可以買body換,而家其他medicom ,我都唔敢扭佢
頭像被屏蔽
我己經戒左唔買MEDICOM拉打,剩買JOJO系列算數.
vanhelsing 發表於 16-1-2011 11:58 PM

我都系。。:( so far Jojo's 好似还好。。。希望唔好有事。。。:o
頭像被屏蔽
我舊年至開始入M野,家陣有5隻:56:
我都系。。 so far Jojo's 好似还好。。。希望唔好有事。。。
沉默是柑 發表於 17-1-2011 01:30 AM

我隻承太郎係一拎出嚟已碎膊
要拎去代理換
但我係只買 medicom , enterbay 同 HT 冇興趣入
我要嘅係Rider , Ultraman , 日本動漫角色
所以你比隻幾似真人都好, 兼又唔爛嘅史太龍, ironman, batman...我都冇興趣要
就算今次HT 出咗隻21世紀少年好有興趣, 但實物見到佢個鬼佬size body,粗大的手掌
即刻跌至零興趣, 好心比番 medicom 出, 嘥哂
medicom body真係幾瀟洒, 角色又合晒動漫迷心水, 無得say no, 小心打理係唯一方法. :o
楼主真係惨,所以话玩具买咗返来就要博命玩,横掂迟早都係烂住收场:26:
買過一次就不敢買
真的是不耐玩
我看當雕像算了:74:
其實真係灰,同阿爸阿媽住,出年打算搬,有成六十幾盒medicom, 所以每半年拎出嚟check 吓,未試過check三隻爛兩隻,