Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.52~~~顛覆生死的幽靈~~~死郎 Yuuki

十卜SOME大其實我希望哩隻SHF重出好過新電,因為我擺唔到兩個FORM出黎呀
timothy276217 發表於 15-1-2011 01:41 PM
重出有好有唔好~~~對高價買入GE朋友好唔公平~~~但對未買GE朋友就係一個好消息~~~:78:
THX 支持~~~:)
熱水幫到你~
一舊仔 發表於 15-1-2011 01:56 PM
好方法~~~:D
support ar
y2jlch 發表於 15-1-2011 02:22 PM
THX y2jlch 兄支持~~~:)
謝過手榴兄不斷的支持~~~當年最初的裙子設計就是這樣~~~不像今天可以分件~~~
THX virtualman 兄支 ...
Somebody_Ex 發表於 15/1/2011 09:06 PM

唔開黎玩既玩具有幾值錢..?除非真係用黎炒ja:78:
期待幽氣都像新電一樣再以新模出多次, 相信今次新電既模亦都會用在電王同零諾斯身上
ZIN 發表於 15-1-2011 02:47 PM
THX ZIN 兄支持~~~:)幽汽起模再出機會高唔高呢~~~名義上用咩作品做 title 呢~~~新電就有另一部電影做 title~~~真係值得研究一下~~~:78:
.......回想當年......我們人人熱血旺盛......真係好開心.......好令人回味啊!
323 發表於 15-1-2011 02:49 PM
大家一同經歷過以往各朋友GE熱血~~~:*今日其實都係差唔多~~~只係參予GE朋友唔同咗咁啫~~~只要你我重有心有力~~~重覺得開心咪得囉~~~唔使成日將"淡出"掛係口邊咁悲涼GE~~~:DD
幽汽真係一模兩用o既表表者
吾知係東映懶得改定係東映方便笨大出玩具
仲要隔左無耐出埋隻牙王
但 ...
saga522 發表於 15-1-2011 03:17 PM
我覺得係東映懶再設計在先~~~笨大因利成便咁啫~~~:DD
:? ........喂.喂..喂......我幾時話淡出呀!我仲好熱血架!你認錯人喇Some大!
支持some大:71:
可能係4月後最貴既shf
........喂.喂..喂......我幾時話淡出呀!我仲好熱血架!你認錯人喇Some大!
323 發表於 15-1-2011 10:12 PM
我當然唔係講323兄啦~~~只係以前熱血開GE朋友~~~而家慢慢離開淡出啫~~~:42:
可恨的雙幽汽
歐比旺.肯諾比 發表於 15-1-2011 03:55 PM
THX 比比兄支持~~~:(
訓醒見到打孖既毒物
F.S.飛煞 發表於 15-1-2011 08:03 PM
咁早就瞓~~~星期六喎年青人~~~:74::DD
十卜
我當然唔係講323兄啦~~~只係以前熱血開GE朋友~~~而家慢慢離開淡出

你唔係講我嘛:45::45:...我重好熱血架.......不過我懶影相之嘛~~~:66: :66:
你咁樣打孖會恨死好多人架:46: :46: :46:
咁早就瞓~~~星期六喎年青人~~~Somebody_Ex 發表於 15-1-2011 10:21 PM

我係訓醒wo some大...
支持some大
可能係4月後最貴既shf
hofai 發表於 15-1-2011 10:16 PM
THX hofai 兄支持~~~:73: 我諗舊新電未必會跌價跌得好勁~~~因為出版名莪同素體都唔同~~~舊版有收藏價值~~~:51:

十卜
inowu 發表於 15-1-2011 11:23 PM
THX inowu 兄支持~~~:)

你唔係講我嘛...我重好熱血架.......不過我懶影相之嘛~~~
你咁樣打孖會恨死好多人架 ...
小武 發表於 16-1-2011 12:32 AM
你已經由熱血玩家變身成冷血玩家啦~~~經常出其不意殺人一個措手不及~~~:he:
邊個第一個有兩隻幽汽~~~有一箱風火亞極陀呢~~~重有高潮疊起呢~~~:60:
THX hofai 兄支持~~~ 我諗舊新電未必會跌價跌得好勁~~~因為出版名莪同素體都唔同~~~舊版有收藏價值~~~: ...
Somebody_Ex 發表於 16-1-2011 12:54 AM

:Q:Q:Q
你唔係講我嘛...我重好熱血架.......不過我懶影相之嘛~~~
你咁樣打孖會恨死好多人架 ...
小武 發表於 16-1-2011 12:32 AM

我都好熱血嫁 , 不過依家時間忙左 , 少上TD同影相

其實我睇完套戲
都分唔清楚兩個form...
不過造形真係唔錯
好有'大佬'feel:74:
唔開黎玩既玩具有幾值錢..?除非真係用黎炒ja
mkcccc 發表於 15-1-2011 09:20 PM
以幽汽黎講~~~無開盒GE貨真係買少見少~~~網拍亦試過BID到二千~~~:(
唔開盒玩唔等如炒家~~~唔少朋友因為個人習慣或者工作關係~~~屋企有好多玩具都無開過盒~~~4C兄你自己已經係一個好例子啦~~~:DD
我係訓醒wo some大...
F.S.飛煞 發表於 16-1-2011 12:45 AM
你哋咁後生~~~星期六日呢啲好時光~~~做完功課應該出去好好享受吓嘛~~~:DD
小武 發表於 16-1-2011 01:00 AM
幾時又黎多次"意外"分享呀~~~:DD

做乜搵d咁毒ge野出黎ar
仲要兩隻tim:66:

support