Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.52~~~顛覆生死的幽靈~~~死郎 Yuuki

十卜SOME大:35:其實我希望哩隻SHF重出好過新電,因為我擺唔到兩個FORM出黎呀:80:
好正,搞到我都心思思想換手>
p_lam0730 發表於 15-1-2011 09:54 AM
THX p_lam 兄支持~~~:)如果而家換手真係要小心啲~~~擺咗好耐加埋天氣咁凍~~~啲膠會硬同脆少少~~~"抆"出黎要盡量陰柔啲~~~唔好夾硬黎~~~:78:

some 大真係全shf 制霸喎!

好在我唔好電王
唔係又比你毒到喇
davidki99 發表於 15-1-2011 09:56 AM
無咩制霸呀~~~:(只係我比較鍾意呢個系列啫~~~好多朋友都有唔少收藏~~~不過無出帖 Show 出黎~~~:)
好!!!!!!!!我讚!!!!!!!!!!!!!
cliff_tangc 發表於 15-1-2011 10:45 AM
THX cliff 兄支持~~~:77:
THX p_lam 兄支持~~~如果而家換手真係要小心啲~~~擺咗好耐加埋天氣咁凍~~~啲膠會硬同脆 ...
Somebody_Ex 發表於 15-1-2011 01:46 PM

熱水幫到你~:71:
琛哥可唔以加番點解Yuuki隻左手會係機械呀??
深哥又係到播毒ar!!仲有孖入, 有無諗既買唔到既人ga!!
mkcccc 發表於 15-1-2011 10:56 AM
我無考慮咁深層次GE問題~~~可能我水平唔夠~~~:55:
究極冤念物!
無限期壓後入手確認!
pein 發表於 15-1-2011 10:57 AM
THX 支持~~~:(
琛哥可唔以加番點解Yuuki隻左手會係機械呀??
一舊仔 發表於 15-1-2011 01:58 PM
唔清楚呢個造型GE原因~~~片中好多嘢都無交待到~~~我亦無買電影設定特集返黎睇~~~:( 淨係知佢隻手可以變啲陀螺出黎攻擊~~~希望有高人解答呢個問題啦~~~:67:
support ar :35:
幽汽
仲要孖入
some大你好惡毒
明知我呢d電王控泥
JOKerK 發表於 15-1-2011 11:18 AM
jokerk 係電王控~~~以前有位裝著區會員 mys 又係電王控喎~~~:@ 幽汽我一開始己經係孖入~~~:65:
support```
怪物et 發表於 15-1-2011 11:23 AM
THX 怪物兄支持~~~:77:
琛哥既正post點唔得閒都要支持一下~
一舊仔 發表於 15-1-2011 11:31 AM
THX 一舊兄支持~~~我知星期六你多數會係度~~~:DD
:43:期待幽氣都像新電一樣再以新模出多次, 相信今次新電既模亦都會用在電王同零諾斯身上:$
:oh: .......回想當年......我們人人熱血旺盛......真係好開心.......好令人回味啊!

幽汽真係一模兩用o既表表者:74:
吾知係東映懶得改定係東映方便笨大出玩具:(
仲要隔左無耐出埋隻牙王:@
但係甘都炒到上天價:blame:
換件雖然煩,但確實令玩味增加不少~  
thanks for sharing Some大~
fktuen 發表於 15-1-2011 11:48 AM
THX fktuen 兄支持~~~:77:當時設計係畀玩家換件~~~今日就索性出多一隻~~~:DD
浪漫嘅故事! 強勁嘅實力!! 加some大嘅用心介紹!!! Support!!!!!

p.s. ...
aeromanCCM 發表於 15-1-2011 12:03 PM
好句好句~~~:77: SHF 系列正在不停進步~~~亦同時不停偷料~~~:42:
十卜
superterry 發表於 15-1-2011 11:42 AM
THX terry 兄支持~~~:77:
可恨的雙幽汽:63:
好希望Ban記再番兜啲限定SHF!:42:
我最渴望嘅黑金古迦!:help:
訓醒見到打孖既毒物:Q
雖然沒有買, 也來支持一下~

哎呀, 原來頗帥的呢, 感覺比電王更帥XD
另外, 為啥兩邊裙擺不能設計成 ...
手榴蛋包飯 發表於 15-1-2011 12:08 PM
謝過手榴兄不斷的支持~~~:77:當年最初的裙子設計就是這樣~~~不像今天可以分件~~~:67:
強!孖Yuki真係無得頂!
virtualman 發表於 15-1-2011 12:09 PM
THX virtualman 兄支持~~~:65:

我果隻連盒都未開.....
Johnnie.Ridden 發表於 15-1-2011 12:51 PM
johnnie 兄你隻幽汽值錢啦~~~:Q