Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011-12最期待的BANDAI合金魂/超合金選舉(直至 26-1-2011 11:42PM)

只想要太保郎, 但相信好夢難圓.....:67:
SRX!

R1又可以變型...  R2、3又有Powered裝...  加埋R Gun...  真係諗起都好玩...

龍虎王啦!可以變虎龍王、分做龍王機虎王機,幾正...  我隻超獸機神隻豹豹等緊佢地架...
My Wishes...and must buy items if Bandai produce below....

(2) 金毛獅王(未來ロボット)
(7) 金剛小寶貝
(9) 金鋼飛天鑽(鋼鐵JEEG)(舊版)
(23)太保郎
(49)聖戰士雪霸登霸
(47)五星物語系列
(22)太陽之牙
(32)無敵鐵羅剎
(12)太空保衛者
fourson 發表於 12-1-2011 06:12 PM

兄弟ロボ 合体ロボット エクスチェンジャー(AtlangerAce)
頭像被屏蔽
(1) 宇宙大帝
(3)機甲艦隊
(6) 百獸王
(7)17號大鐵人
(10)太空保衛者
(11)Trider G7
(12)神勇飛鷹俠鳳凰號
(16)高迪安
G7G7G7
頭像被屏蔽
出咩舊合金都無乜所谓,總之唔好再出鐵甲萬能俠就得啦!!:53:
unlimited choices? I have a lot~~:35:
SRX team (R1, R2, R3, R Gun) please please please
宇宙大帝 (count this even confirm issue?)
龍虎王
虎龍王 (分開寫, 因為感覺Bandai 沒可能出到可合體互變版的龍虎王...:56:
百獸王
轟格殊 x 3 (零, 一, 二式)
十五機合體
帝王萬能俠(合金魂version)
帝王萬能俠SKL(合金魂version)
光速電神
魔動王 x 6 (三子 original and reborn version)
天威勇士裡的合體惡魔 (I forgot their names)
天威勇士裡的鑽頭
天威勇士裡的噴射
GGG
GFG
GGGG
新大空魔龍
翼神世音

sorry, I have too many....still have a lot, but I think it's already too greedy now :P
超合金魂 SRX + R gun
dlmc 發表於 12-1-2011 11:27 AM

冇錯,一定要加埋r gun
如果真係出,我諗會唔會要30000-40000yen左右......

龍虎王我諗冇咩機會(因為都幾"生化",不過eva.....)
參式轟格殊/其系列都仲有機

我投srx+r gun
跟據往績, 有實價出左既post處理得最快
fourson 發表於 12-1-2011 11:14 AM

係,正話唔小心乃左野,一時唔為意......><
15機 >光速電神 >百獸王 >宇宙大帝
unlimited choices? I have a lot~~
SRX team (R1, R2, R3, R Gun) please please please
宇宙大帝 ( ...
ToyKnife 發表於 13-1-2011 01:10 AM

天威勇士裡的合體惡魔 = 撒旦六兄弟 (&#12487;&#12499;&#12523;&#12469;&#12479;&#12540;&#12531;6)