Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第九話 強者

回復 42# 海龍劍神

係咩題材呀!!  有d八掛想知!! hehe!!:handshake:
頭像被屏蔽
回復  Godzima

有冇講錯呀!!
tommypaly 發表於 13-1-2011 22:27

Bingo !! :71:
回復 48# heero_w_gundam

多謝支持!!:64:
回復 49# Godzima

:35: hehe!!
一定支持﹗:71::71:TOMY 兄又再次出擊﹗:shiny:打斗ACTION贊﹗:$﹗﹗真期待ZABEE怎麼變強10倍﹗:handshake:
回復 52# DEVIL_BOY

DEVIL兄!! :65:多謝支持!!:77:  10倍超強發動!! :74:
:71:期待
:shiny::71:
回復 54# virtualman

多謝virtual兄支持!! :77:
回復 55# dennistoyS

:77::64::handshake:
我收藏的大部分都係rider,如無意外都係以騎士為主要題材
但演員未齊全,有啲玩具都仲未推出
又有新一話啦, 連我呢個由閣下的LEGO蝙蝠俠追到而家SFR的CD-ROM都要上水支持TOMMY兄.
話時話原來呢度有唔少人都想整劇場(包括小弟), 不過能夠有心機整落去的人不多, 所以TOMMY兄要加油呀~

另外想知LEGO蝙蝠俠第二季係咪爛左尾? 我搵唔返第十話之後的劇情...
回復 58# 海龍劍神

咁就要等海龍兄你人齊先!!  我會等既!!:71:
回復 59# aspire6400

aspire兄真係非賞比面小弟!!:77: 原來真係有人由我lego劇場追到現在.....  真係感動....:79:  原來我一直整劇場係td真係冇白廢......  其實中段有想唔玩....:56:  因為整劇場又幾多功夫...  技術又麻麻... :31: 故事性又唔係太吸引....  來來去去都係打打殺殺同攪笑....  有你地支持我已經好心足....:38:  我真係希望我諗出黎既野會另你地喜歡...:43:  如果大家想整劇場我好樂意分享.... :35: 不過我技術麻麻唔好見怪..... :64: 另外LEGO蝙蝠俠第二季已經出唔到....  因為個人理由冇曬d lego......  sorry.....:42: