Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] shf+figma+revoltech劇場 [ SFR ] 第九話 強者

回復 21# F.S.飛煞

真既!!:handshake: 我呢d三流劇場點可講到好野呢!!:p 飛煞兄言重啦!!:)  (p.s. 內心畫面-->:66:)
回復 30# 海龍劍神

海龍兄!! 多謝支持!!:77: 你喜歡我都感到自豪!!:43:
支持你,努力啊! :71:
回復 34# JTOYZ

多謝支持!!:handshake:  我會加油!!:79:
回復  F.S.飛煞

真既!! 我呢d三流劇場點可講到好野呢!! 飛煞兄言重啦!!  (p.s. 內 ...
tommypaly 發表於 13-1-2011 12:35 AM

創作就係要令人地開心,自己都會開心:71:
回復 36# F.S.飛煞

我原意都係想把我諗既野帶比大家分享!!:35: 如果大家喜歡就代表我有好多自同道合!!:$ 另大家進入我既思想空間!!:43: 一起開心吧!!  劇場創作好野!!!!!!:!
回復  Godzima

哈哈~ 見到d圖就知道你想講咩!!
tommypaly 發表於 13-1-2011 00:22

:71:
回復  aeromanCCM

aeroman大!!!  多謝你支持!!!
tommypaly 發表於 13-1-2011 12:18 AM

努力左九話, 支持者一路增加!!! 恭喜tommy大大你就真!!!:77:
湯美兄由 Lego 到而家我其實都追開,精神食糧來的。

我好少 Post 同回 post 係太多人只識買玩具然後在這裡 show ,意義不大。

宇虫同 Decade 會唔會有關系?
我都想整個劇場=[
但真係無咩時間 去整:80:
我都有諗過整劇場,但演員未齊人......
回復 38# Godzima

有冇講錯呀!!:36:
回復 39# aeromanCCM

真既!! :35:
回復 40# 乳豬仔

乳豬兄真係好!!:handshake:  由lego追到現在!! 我好開心呀!!:$

宇蟲同Decade之間係有d關連!!  不過係咩就要等啦!! hehe!!

果時因為自已問題賣曬d lego.....:die:  攪到冇得整.......

其實戰鋒有個結局, 我都好想話比大家知.......  不過......  唉......:unhappy:
回復 41# 拉打一小西

小西努力!!:handshake:  我都想睇你既作品架!!:57: