Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: marcobb

[分享討論] 今日終於出左去落訂.....人生第一隻 Action Figure !!!

小弟入坑3年,好彩仲係學生,買果陣都仲係要就住就住,而家得6隻!
係隻joker帶我入坑!
唔敢想象有工番果 ...
samuellin007 發表於 11-1-2011 11:15 AM

我剛剛20歲
上年訂左隻mark iv之後就入左坑,
短短半年都訂左6隻:(
joker都好想買,但炒到上天,只好剩睇唔買:die:
我都係加入左幾個月,但好大鑊係Hottoys不停咁出,最要命係越出越靚先死
最慘係開始有鋪"後追癮",要買返之前的產物便要硬食炒價了
真係好似同Hottoys打工咁..........:70:
回復 31# O暈

我果隻joker只係ver 1身配ver 2頭!
當我見到佢出左dx version,都唔想花錢再買(原因係舊果隻賣唔走...)
頭像被屏蔽
回復  O暈

我果隻joker只係ver 1身配ver 2頭!
當我見到佢出左dx version,都唔想花錢再買(原因係舊果 ...
samuellin007 發表於 11-1-2011 11:39 PM

上個月bank robber ver都係15魚,
都想追嫁啦,e加升到18魚:ice:
追都追唔切:die:
真係可憐,咁後生就.......!:56:
:he: HT:後生可餵……飽我!:DD
HT:後生可餵……飽我!
麥師 發表於 12-1-2011 02:28 PM

餵飽Ht 就真:34:~~~
我到係2010年先至入坈,到現在有17隻:66:
小弟入坑3年,好彩仲係學生,買果陣都仲係要就住就住,而家得6隻!
係隻joker帶我入坑!
唔敢想象有工番果 ...
samuellin007 發表於 11-1-2011 11:15 AM

:36:
這兒有個18歲都未夠既朋友.......
不過暫時得三隻 :26:
Joker DX , Scarwecrow & Demon Batman......