Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 今日終於出左去落訂.....人生第一隻 Action Figure !!!

有咗第一只,好快就会有2345。。。放心放心:shiny:
依家等得好辛苦, 要三四月先有貨 :59:
依家等得好辛苦, 要三四月先有貨
marcobb 發表於 11-1-2011 02:04 AM

買 Falconer Predator, Royce, Barney Ross, Chris Taylor, Black Widow, War Machine, T1, etc....頂住癮先

:34:
真係不可一 不可再
呢个星球真系好危险,快o的番火星啦!{:2_118:}
最大鑊染上了"後追癮"...小心萬刧不復呀:66:
回復 5# MAX

我諗未必,之前都有傳 T800 body會獨立出
但結果T800都出左幾款都未出.
我初時夠淨係買mark6.點知越買越多,
一係唔玩,一係一玩就玩盡去
小弟入坑3年,好彩仲係學生,買果陣都仲係要就住就住,而家得6隻!
係隻joker帶我入坑!
唔敢想象有工番果陣會點!
好想知呢道有無18-20歲既人士玩呢?係既,可以做個朋友!XD
回復 21# terry1997

我都有po"後追癮",有大剤!!
Good for you~~ keep it up~~

:65:
好彩我暫時剩係鍾意 bruce lee 同 star wars :51

唔知幾時ht 會有 star wars :44:
收手啦~苦海無涯, 施主:38:
我都訂咗單body , 想問吓有冇得配多個body架 (或者有冇代替版)
我初時夠淨係買mark6.點知越買越多,
一係唔玩,一係一玩就玩盡去
tonyma 發表於 11-1-2011 10:46 AM

一不離二~~~~