Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: neweasonlss

[分享討論] 大家鍾意左睇戲....只因HT??

其實係覺得隻Figure型/靚,(已經鐘意左)之後睇番套戲,了解角色...
我的情況剛剛相反,我是一個怎麼也睇的movie lover, 也是一個玩具狂熱的玩具狂徒,所以如果套戲唔得,就會影響我買套戲的figure,"朋友" 和"神魔戰"就是一個負面例子。相反batman和blade,當看完戲(正埸or DVD)之後,我就中毒地重覆買了很多的figure.:73:
我的情況剛剛相反,我是一個怎麼也睇的movie lover, 也是一個玩具狂熱的玩具狂徒,所以如果套戲唔得,就會影 ...
freelander77777 發表於 9-1-2011 03:39 PM

的確我都係咁...迫自已睇套戲....套戲唔得隻野幾掂都冇用
我多數都係睇完戲,覺得吸引我既角色,再睇HT有無出同做得好唔好,先再決定買唔買!
雖然我見到有興趣既FIGURE出,會想睇下套戲O唔OK,再去諗買唔買!
我極希望HT 會出INCEPTION 男主角係雪地果套服裝連SNIPER!!!

inception x 1000000000. 淨係里安立度,唔好話D girls仔,"仔"見到都死係佢手上!如果要出香港movie的figure,就要出熗王中的哥哥,我會不顧一切地買十隻。
我多數都係睇完戲,覺得吸引我既角色,再睇HT有無出同做得好唔好,先再決定買唔買!
雖然我見到有興趣既FI ...
samuellin007 發表於 9-1-2011 03:53 PM

INCEPTION~我要里安同JUNO少女孕記女主角~
我係調轉,鐘意睇戲先買figure
唔係....我係本身鐘意睇戲....

岩自己口味就會去戲院睇....
NeveR x2
我都係o甘∼
见到有靓嘢就狂煲嗰套戏,强逼性说服自己“呢只值得收,不好走宝”∼:68:
好同意~我煲緊國民少女AKB48  中西里菜!希望ht快d出佢
大舊金 發表於 9-1-2011 05:35 AM

中西里菜係下左海哥個...........

我真係要鍾意套戲(OR個明星)先會買1/6................但係我都好易覺得一套戲好睇........
MATRIX,叛碟追擊,勁揪俠,搏擊會....,重有好多,我真係會義無反顧咁死去買....:70:
淨係matrix,巳經有四隻了!勁揪俠中的nicolas cage的suit都幾正!!:73:
:62:我係鍾意套戲會買:75:,覺得隻Figure型/靚都會買:31:,结果係買完又買:79:不停的買:56:
頭像被屏蔽
掉返轉吧, 無睇套戲都靚都唔會買