Toysdaily 玩具日報

查看: 5387|回復: 29

[分享討論] 大家鍾意左睇戲....只因HT??

唔知大家覺唔覺...有時當HT 出一些比較靚而且出色的人偶時候...好多時會迫自己去睇個套戲令自己中毒.....比自己有藉口入手此人偶......:51:

好似近排隻朋友咁出得正多佩件又係限定...竟然令到自己要睇返套戲同comic.........去話比自己聽呢隻要儲la ....好似有點本沒倒置:67:...唔知各大大有冇我呢種覺悟呢.....:67:.
搵藉口搵得咁麻煩,你都得喇 :(
頭像被屏蔽
我係這種人!
近排狂煲batman 1989、indiana jones、Terminator
dcaarrrmeann 發表於 9-1-2011 01:07 AM

近排覺得這樣是很不健康的......有點盲目似的....
近排覺得這樣是很不健康的......有點盲目似的....
neweasonlss 發表於 9-1-2011 01:39 AM

因為已中了 1:6 病毒了~~~~~~~~:34:
<- 本身鐘意睇戲但冇錢買 HT :38:
唔知大家覺唔覺...有時當HT 出一些比較靚而且出色的人偶時候...好多時會迫自己去睇個套戲令自己中毒.....比 ...
neweasonlss 發表於 9-1-2011 12:51 AM

It sounds ridiculous.. really.  I'd buy a figure that can draw my attention, no matter the movie suucks big time or a big hit. :o
在下唔會為HT/Figure 去睇番套戲…
不過影相前有可能搵隻碟出黎搜畫:58:
:34:好同意~我煲緊國民少女AKB48  中西里菜!希望ht快d出佢
頭像被屏蔽
我就覺得套戲入面演員/角色ge表現係我買figure ge先決條件,即使套戲唔好睇,但角色吸引到我,我都會買隻figure:73:
類似既情況我都試過....見隻史泰龍出得幾靚, 我咪download返轟天猛將睇囉, 睇完又唔覺得好好好睇, 所以都係冇訂到..:73:
好同意~我煲緊國民少女AKB48  中西里菜!希望ht快d出佢
大舊金 發表於 9-1-2011 05:35

係前AKB48 :43:
Never ............
HT 影響力未有咁大
睇戲係一般人正常社交經常做既事

不過舊戲巴話係有一套,就係PLATOON
但如果有人直接話我知PLATOON係一套好經典既戲
而唔係由我見HT既1/6 FIGURE
我一樣會睇套戲