Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Rambo

[分享討論] Marvel Vs. Capcom 3 - PHOENIX !!!

我就唔係太想啦.  MVC2 已經有太多太多X-Men.....
當然,係X-Men VS SF 唯留落嚟嘅問題
MV ...
Duraxyll 發表於 19-1-2011 10:45 PM

deadpool都係x~~~:50: 因為好耐冇睇漫畫已經唔太清楚~~~:56: 我其實都好like gamebit~~~:42:
我就唔係太想啦.  MVC2 已經有太多太多X-Men.....
當然,係X-Men VS SF 唯留落嚟嘅問題
MV ...
Duraxyll 發表於 19-1-2011 22:45

放心, 仲有DLC.  佢擺明會出DLC人來掠水.

cyclops呢d係icon人物, 我諗應該遲早會有,

其實我想睇下magneto同storm有冇以前咁屈機.
有本事就出隻 marvel 毛傷 丫 笨 ...
Vince 發表於 19-1-2011 14:33

鬼佬唔多buy無傷, 我諗marvel 無雙同dc無雙都唔駛諗.

如果koei有鍾, 應該同集英社bandai佢地偈下少年jump無傷同bandai無傷
放心, 仲有DLC.  佢擺明會出DLC人來掠水.

cyclops呢d係icon人物, 我諗應該遲早會有,

其實我想睇 ...
getterwing2 發表於 20-1-2011 10:26 AM

又dlc~~~唉 :31:
我想有 Juggernaut 同 Psylocke
睇左wesker有套衫cos vergil...:80:
dante就....都係原本dmc3最入眼
最後,morigan依然索!!!!:70:
http://www.neoempire.com/?p=6315
...... GALACTUS!!!

我其實估有無Herald版豪鬼....... (Silver Surfer )

原來唔止!!!!!
係成team 無Tag-Out Silver 版 任何角色!!!
...... GALACTUS!!!

我其實估有無Herald版豪鬼....... (Silver Surfer )

原來唔止!!!!!
係成 ...
Duraxyll 發表於 1-2-2011 10:46 AM

OMG~~~成個畫面~~~點打 :70: 見個友仔係咁出超必都冇反應~~~:69:
頭像被屏蔽