Toysdaily 玩具日報

查看: 17042|回復: 23

[分享討論] Marvel Vs. Capcom 3 - PHOENIX !!!

正喎~~~估唔到有phoenix~~~反而冇cyclope :shiny:
各個角色服裝由來
Duraxyll 發表於 18-1-2011 09:20 AM

唔駛dlc就得啦~~~:34:
http://www.videogamer.com/news/a ... irmed_for_mvc3.html
Taskmaster + 豪鬼 confirm

相信傳聞嘅女疆屍 Lei-Lei + Sentinel 係真嘅, 下個禮拜就知啦.

Taskmaster 簡介: 係一個有動作性過目不忘能力嘅庸兵.  
換句話講, 見過一招後可以完美地重覆嘅天才。

所以可見有蜘蛛俠嘅webswing 同Captain嘅 Charging Star.

手待模仿Captain America 嘅盾, Black Knight 嘅寶劍, 同Hawkeye 嘅弓箭
Taskmaster + 豪鬼 confirm

相信傳聞嘅女疆屍 Lei-Lei + Sentinel 係真嘅, 下個禮拜就知 ...
Duraxyll 發表於 18-1-2011 12:28 PM

taskmaster 咁勁~~~:(

fantastic 4 好似冇人參戰~~~:(
taskmaster 咁勁~~~

fantastic 4 好似冇人參戰~~~
黑色三連敗 發表於 17-1-2011 11:35 PM

聽講版權問題.  好似話Marvel 近排嘅條件一係四人一齊出, 否則唔OK.

但我覺得大部份Fantastic Four 單人會好悶.....
Human Torch = 火人....wow.....
Invisible Woman = 近似力牆嘅能力, 麻麻地啦...
Mr. Fantastic = 咪等如印度佬差唔多....或者可以變彈彈波, 變武器, 卷人啦
Thing = Hulk 差唔多...

Super Skrull 雖然冷門啲, 但正過出奇蛋, 一次過滿足晒四個願望 tim!
聽講版權問題.  好似話Marvel 近排嘅條件一係四人一齊出, 否則唔OK.

但我覺得大部份Fantastic  ...
Duraxyll 發表於 18-1-2011 12:46 PM

Super Skrull 雖然冷門&#21874;, 但正過出奇蛋 < 呢句真~~~:he:

http://xbox360.ign.com/articles/114/1144674p1.html
More Marvel 服裝由來

Taskmaster 已confirm
=
白身白袍
白身橙袍(First Appearance)

本人預測:
藍 (Udon costume)
紅 (Deadpool 第二期)
聽講版權問題.  好似話Marvel 近排&#22021;條件一係四人一齊出, 否則唔OK.

但我覺得大部份Fantastic  ...
Duraxyll 發表於 18-1-2011 12:46

聽講話marvel plan緊d野, 所以F4唔會依家出落去mvc3.  但係咩plan就未知
聽講話marvel plan緊d野, 所以F4唔會依家出落去mvc3.  但係咩plan就未知
getterwing2 發表於 19-1-2011 01:23 PM

有本事就出隻 marvel 毛傷 丫 笨 ... :p
More Marvel 服裝由來

Taskmaster 已confirm
=
白身白袍
白身橙袍(First Appearance)

本人預 ...
Duraxyll 發表於 19-1-2011 12:10 PM

出多d x-men我會開心d~~~:D
getterwing2 發表於 19-1-2011 01:23 PM

唔通等4先出~~~:?
有本事就出隻 marvel 毛傷 丫 笨 ...
Vince 發表於 19-1-2011 02:33 PM

星矢機會大d~~~~:66:
出多d x-men我會開心d~~~
黑色三連敗 發表於 19-1-2011 02:08 AM

我就唔係太想啦.  MVC2 已經有太多太多X-Men.....
當然,係X-Men VS SF 唯留落&#22175;&#22021;問題
MVC 3 我想多&#21874;新&#21874;fresh&#21874;&#22021;choice.  因為呢套係Marvel VS Capcom, 唔係X-Men VS Capcom.  X-Men 只係Marvel 一部分.

以家有:
Magneto
X-23
Storm
Jean Grey
Wolverine
"Deadpool"

傳聞&#22021;Sentinel.

三份之一 我覺得好足夠.  
當然, 無&#21655;Cyclops 有好多人都失望.