Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 星戰人物介紹19-R2D2

回復 27# Grimlock

你指Remote Control版?如果是,我沒入R2,因為配合唔到我的需要。但黑色版有一隻,在最後果張相入邊,下期會講了
回復 25# 宮澤熹一

多謝你部FALCON先,呢個我以前都有,哈哈。

aeromanCCM:多謝支持,如果入R2,可以考慮最新出果隻黑卡版。
回復 28# tsurugiex

哈哈,還好還好。

lokia:多謝支持,我會繼續努力!

RX78-G3::77:
年尾果晚無節目~
重溫返4, 5 ~
一開場兩隻野玩相聲咁~ 真係增色不少~
記得細個睇電視~ R2D2 來過香港坐過地鐵...
果陣未有行李閘... 要搵兩條友抬佢出閘...
:DD
玩具見到好多都無買~ 就係因為出得太多... 真係唔知買嘜好...
原來出左咁多款... 真係多謝教路~
記得睇 2 果陣~ R2 識飛真係全場起哄...
:66: 勁...
日本有朋友送過隻果子 R2 D 2 俾我~ 隻野成 3 , 4 寸高~ 個樣 OK 架~

另外收過 R2 款 LEGO~

都唔錯架~
大家可以出去搵下~
:77:
大大的每篇星戰人物介紹都相當詳細 我超愛看
很用心的一篇報導
:71::71::71::71:
多謝阿仁兄跨獎, 我只係一個專儲 R2-D2 的閒人罷了, 最緊要大家多多交流, 互通知訊~
:65::65::65::65:
頭像被屏蔽
非常詳細, 其實大大加加埋埋咁多精華文章可以出書!!:71:
I always enjoy your ! don;t give up and add oil!

R2:$
自從見到TD有星戰post就一直期待著~~:shy:

由細個果時第一次俾我爸爸帶入戲院睇前傳一就鐘意咗佢:shy:
仲話要整部真嘅R2D2出嚟:35:

仲有隻remote control~~~
版主超強...這麼有心的玩具報告要力挺一下...

STAR WAR小弟只對Darth Vader有興趣而已...
回復 40# onetoy

哈哈,滿足下你,不過我得舊作,果陣風格未改:73:

回復 34# BeastHeart

R2真是產品多多,所以我都是儲個皮毛算了,太多就會唔夠資源分比其它地方:73:。

za8835100:多謝支持,我會努力。
回復 36# Aryet

哈哈,係度見到你真是開心,一直都是以你爲牓樣咖,真是要多多交流:71:

dogjumpjump:出書就免了,同同好分享就足矣,呵呵
回復 39# 天天~

哈哈,你有一隻版我都沒入。我都覺得介紹R2人氣會高漲d,所以就佢啦。:58:

funchai:thx,i'll keep going!
良心好文唔怕冇知音!!
非常詳細的玩具報告!!超讚!