Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 星戰人物介紹19-R2D2

回復 8# goldwater

佢兩位一定會,不過觀望緊d官方會唔會有更好的版本。

numan123:R2我諗應該好多人中意的:71:

無明:THX:77:
wa
好多正野
最有印象佢有幕救左Anakin係個打鐵廠入面
Aryan, I'm also a loyal reader of your posts about SW.  In this thread, I especially like your depiction of R2 accompanying you through the different stages of your life.

Don't give up.  I look forward to your next post.
嘩真係好多wor!
十爻樓主,小弟有去開樓主嘅blog
暫時只有一隻電鍍轉頭天線版
期待有比較好的噴火飛行版本
新的那隻還考慮中
b]回復 18# Fukuiraptor

Thx for all, i'll keep forward:77:

quincy: 基本上佢都是主人公們的最佳拍檔
回復 19# Duraxyll

比起華人網的阿一大大,我的R2只能是皮毛了,畢竟我唔是主力儲R2.但其它的導航機械人,代價真的不少,不是每一隻都很容易就咁買到就是了,呵呵

evil129:多謝支持啊!
回復 21# 玩具Kenny

新果隻唔算,主要配件多多,把玩度夠:71:
你D POST我全部都捧場架!KEEP GOING!!
送架FALCON你坐啦∼

HAPPY NEW YEAR!!!
星戰我真係好弱....:( 除左dath vador之外, 最愛就係佢!!!:love: 真係想搵番d R2系列玩下!!!:63:

支持aryan大超用心嘅介紹!!!!:64:

支持!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blame:
si hing, do you have the remote R2D2?
it is my favorite R2D2 toy.

真係很多隻~:50:
好好看~多謝~:43:
我有睇大大既post架~~ 支持支持支持支持~!!!! 努力~~!! 唔好放棄ar~~!!!!!
:71: