Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] EXPENDABLES - BARNEY ROSS 史泰龍

:67:好毒嘅報告

:80:派到3號, 我11號, 未有得玩
頭像被屏蔽
回復  guitarjimmy6666

WA~~PS左個效果好正呀~
如果HT係出包膠BODY..你話幾咁好呢~~
MAX 發表於 31-12-2010 11:04 PM

唉....果時出包膠又全世界都鬧,而家出包膠加關節就話出番包膠,其實真係點出都滿足唔到所有人的
最尾果張.....棍對棍:^
can't wait to get mine tmr~

btw, is HT going to release Jet Li and Jason Statham?
回復  guitarjimmy6666

WA~~PS左個效果好正呀~
如果HT係出包膠BODY..你話幾咁好呢~~
MAX 發表於 31-12-2010 11:04 PM

等 Rocky I.....:34:
其實我想做個問卷~~~有幾多人會選擇吾著杉 , 定系黑色個套display 呢??
其實而家個Body設計好過包膠,(由鐵血州長開始將包膠膊頭改良)可動性好好多...仲差小小係手肘
咁鬼快手!!
好鍾意著便服嗰幾張:handshake:
著件背心著到火滾~~~
重整爛左個扣~~~~
唉....果時出包膠又全世界都鬧,而家出包膠加關節就話出番包膠,其實真係點出都滿足唔到所有人的
BBQ6712 發表於 1-1-2011 12:03 PM

全世界都鬧..? 會唔會誇張左呀...唔好一竹竿打晒一船人...
我一直都好鍾意包膠BODY~
不過有一點係事實...就係冇可能滿足到所有人~
其實我想做個問卷~~~有幾多人會選擇吾著杉 , 定系黑色個套display 呢??
guitarjimmy6666 發表於 1-1-2011 01:51 PM

我用黑色個套display ~~
其實而家個Body設計好過包膠,(由鐵血州長開始將包膠膊頭改良)可動性好好多...仲差小小係手肘
558558 發表於 1-1-2011 02:48 PM

感覺剛好相反~一直喜歡包膠,尤其DUTCH個款~只要腰,頸骨架關節再改良,就好滿意~
Just collected mine!  Good price,  good head sculpt.  Simply a must have item!
一個字,正!!!!!:71: