Toysdaily 玩具日報

查看: 5478|回復: 17

[其他] 女朋友送的貼心禮物

12月24號係我地拍拖一週年既日子,
呢一份禮物係聖誕+一週年+生日,點計加埋生日?
其實我生日係1月2號,而我又唔想女友破費買多份,就叫佢一次過搞掂.
一直心思思唸緊佢想咩,直到拆開份禮物果刻,真係好驚喜,因為佢真係好細心
我一向用開剃鬚刀,冬天成日會刮損,佢就送左一個電鬚刨比我,果下真係好感動,
佢話,想我用鬚刨果時,就好似佢錫緊我一樣,感覺到佢係我身邊,哇...真係超開心....
同埋佢話比我知...一個成熟既男人,一定會有一個鬚刨,甘會man d ! haha
而且,估唔到我地送既禮物既牌子係同一樣....都係飛利蒲~

:77:
Why I haven't got a girlfriend................... :79:
好細心既女朋友...

好似佢錫緊我一樣
上面依句......好sweet =-=''

不過似乎應該係去閒聊區吧...
:77:

:67:物輕情意重!收一份有心思既禮物!勝過收一份一味得過貴子既又唔岩自已既名牌野

:67: 我自已今年收到張羽絨被
真係好sweet 呀!!

我自從結左婚後都冇收過聖誕禮物 :cool:
Why I haven't got a girlfriend...................
Douglas.M.Saint 發表於 28-12-2010 09:22 AM

德哥你唔好扮哂野....你有阿嫂加wo
德哥你唔好扮哂野....你有阿嫂加wo
Johnnie.Ridden 發表於 28-12-2010 01:36 PM

Pal........ I said I haven't got a girlfriend only.................. :(
:77:幸福~~!!!
:no:嗚呀~~~~~~~~~~~~~~~~
我今年收到女友送既聖誕禮物
Pal........ I said I haven't got a girlfriend only..................
Douglas.M.Saint 發表於 28-12-2010 02:40 PM

一日有德嫂系度你就永遠都吾會有girlfriend
這正因為婚姻的承諾
系你自己心甘情願既
一日有德嫂系度你就永遠都吾會有girlfriend
這正因為婚姻的承諾
系你自己心甘情願既
lacus 發表於 29-12-2010 05:58 PM

呢位兄台講得岩啦...德哥,你都係一心一意對阿嫂啦
Both of you think too much..................... :(