Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.49~~~復仇的貴公主~~~園咲冴子 R Nasca Dopant

大家姐:D
good:71:
十卜:52:
thanks sharing.
gazza1211 發表於 27-12-2010 11:41 PM
THX gazza1211 兄支持~~~:)
thanks for sharing
chunto0731 發表於 27-12-2010 11:48 PM
THX chunto0731 兄支持~~~:)TD 又多咗啲新朋友啦~~~:DD
冇訂
怪物et 發表於 28-12-2010 12:01 AM
咁係咪要食現貨~~~:@
Nice report!
virtualman 發表於 28-12-2010 12:09 AM
THX virtualman 支持~~~:)

要星期四先得閒出去拎 順手接埋SKL同3號機....
月尾先黎放血
jasonycy 發表於 28-12-2010 12:41 AM
jason 兄真係好多嘢買~~~你哋幾乎任何一個人都熱血過我~~~:(
十卜~!
冴子
stephen727 發表於 28-12-2010 12:50 AM
THX stephen 兄支持~~~:handshake:
support
big9kan 發表於 28-12-2010 12:53 AM
THX big9kan 兄~~~:)

Totally agree with Some bro perspective on living.
Surpassing our desire, take control of it, and t ...
fktuen 發表於 28-12-2010 01:04 AM
fktuen 兄係咪用手機上TD呀~~~多謝你支持~~~打咁大段英文添~~~不過我一啲都唔邪惡架~~~只係送甜品畀大家食咋~~~:DD
.....十卜......some大支持你!
323 發表於 28-12-2010 01:06 AM
謝 323兄支持~~~:)近期又少咗上TD GE~~~:78:
琛哥正post一定要支持~
一舊仔 發表於 28-12-2010 01:34 AM
謝過一舊兄~~~:)

good post
base 發表於 28-12-2010 02:01 AM
THX base 兄~~~:)

正呀
ZIN 發表於 28-12-2010 07:28 AM
ZIN 兄呢排又少咗出現啦~~~:55:
THX gazza1211 兄支持~~~
THX chunto0731 兄支持~~~TD 又多咗啲新朋友啦~~~
咁係咪要 ...
Somebody_Ex 發表於 28-12-2010 11:01 PM
:79:
都係因為 some 大嘅 report 先至會留意兩隻 Nasca Dopant 玩具..., SHF 限定小弟不會買了 (貴...), 幸 ...
Englishman 發表於 28-12-2010 08:23 AM
皆因限定~~~真係會令部份朋友卻步~~~:(THX Englishman 兄支持~~~:)
十卜
呢兩隻係正野
幸好還毒不到我
superterry 發表於 28-12-2010 08:52 AM
唔啱口味~~~:(
Why not say hi to me then............
Douglas.M.Saint 發表於 28-12-2010 11:51 AM
其實我經常會係SHF區各朋友身邊經過~~~但希望保持低調所以無向各位打招呼~~~:shy:但各位只要見到一個睇玩具GE人帶住個小妹妹係旺角週圍行~~~呢個就好有可能係我啦~~~:DD
皆因限定~~~真係會令部份朋友卻步~~~THX Englishman 兄支持~~~
唔啱口味~~~
其實我經常會係S ...
Somebody_Ex 發表於 29-12-2010 12:05 AM

咁睇下撞唔撞到some 大 :he:
睇過談情說案就知上流人士有幾惡頂
所以我好十卜窮有窮快樂
pein 發表於 28-12-2010 11:55 AM
窮有窮快樂~~~:71:
大家姐
零光 發表於 28-12-2010 01:02 PM
零光兄又係大家姐向~~~:shy:
wing0boy 發表於 28-12-2010 01:31 PM
THX wing sir~~~呢排係咪出咗去旅行呀~~~:?
十卜
saga522 發表於 28-12-2010 01:48 PM
THX saga522 兄支持~~~:)
怪物et 發表於 28-12-2010 11:22 PM
呢兩日出去睇睇現貨情況如何吧~~~:65:
咁睇下撞唔撞到some 大
reita 發表於 29-12-2010 12:22 AM
我諗好多朋友都會"撞"過我同亞女~~~不過唔係咁肯定咁啫~~~:77:

順道再多謝大家支持小帖~~~你們就是我最好的鼓勵~~~:64:亦祝 Some 太今日生日快樂~~~繼續支持我的玩具人生~~~:35:
大家姐
零光 發表於 28-12-2010 01:02 PM

小弟也是大家姐向呢~ 勁有女人味~ :shy:

fktuen 兄係咪用手機上TD呀~~~多謝你支持~~~打咁大段英文添~~~不過我一啲都唔 ...
Somebody_Ex 發表於 28-12-2010 11:13 PM

:@典解Some大會知嘅!?
手機沒有了廣東話輸入法....小弟立刻不會打中文..... :unhappy:
fktuen 兄係咪用手機上TD呀~~~多謝你支持~~~打咁大段英文添~~~不過我一啲都唔邪惡架~~~只係送甜品畀大家食咋~~~
Somebody_Ex 發表於 28-12-2010 11:13 PM

:he: 你不邪惡,但你的 report 帶有劇毒~
小弟也是大家姐向呢~ 勁有女人味~

典解Some大會知嘅!?
手機沒有了廣 ...
fktuen 發表於 29-12-2010 09:44 AM
我都係用少少推理估吓啫~~~因為平日 fktuen 兄都係用中文出帖回帖~~~點解突然會變英文同無公仔呢~~~:DD
我啲帖無毒架~~~只係想大家睇完有甜甜的感覺而已~~~:shy: