Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.49~~~復仇的貴公主~~~園咲冴子 R Nasca Dopant

:$文字比圖片更精彩!!
等埋天氣先生一齊攞:78::78:
2隻nasca 都是好東西
但個人還是喜歡藍色多d
lhfsamuel 發表於 27-12-2010 10:13 PM
多謝 smauel 兄支持~~~你鍾意得啱~~~:)無霧彥GE故事~~~我諗就無咁多人會投 Nasca 一票~~~無人支持就可能無機會出藍色 Nasca~~~無藍色咁笨大就唔會出橙色 Nasca~~~:$
Great report and support!  Add marks is a must!
Douglas.M.Saint 發表於 27-12-2010 10:14 PM
謝德哥支持~~~我其實成日係你身邊行過架~~~:shy:
讚呀....但死士我要斷了SHF全儲之路了=-= OOO 究竟有幾多個FORM 全部加埋
正Nasca~~~:handshake:some大啲post抵我忙中照扑既!!:71::71::71:
THX 3him~~~咁快手GE~~~
THX jorerk 兄支持~~~係咪想等埋天氣先生先出去攞呀~~~
Somebody_Ex 發表於 27-12-2010 10:46 PM

無訂天氣先生呀/_\
支持
我都係鍾意藍nasca多d
thanks sharing.
回復 19# Anfernee615
全儲shf的話,之後的ooo唔知要食幾多隻
到時真係「絕望是你的終點...............」

回復 21# JOKerK
我都無訂,只好食現貨,幸好唔係貴好多
thanks for sharing:61:
回復  Anfernee615
全儲shf的話,之後的ooo唔知要食幾多隻
到時真係「絕望是你的終點...............」
...
lhfsamuel 發表於 27-12-2010 11:42 PM

無升就好啦
真神奇
轉一轉色成隻感覺唔同晒
cchong420 發表於 27-12-2010 10:15 PM
好彩只係轉一次咋~~~:60:
唉~後悔當初冇訂~~
mato 發表於 27-12-2010 10:23 PM
好似現貨都唔算貴好少~~~大大可以出去睇睇GE~~~:(
我始終覺得佢出 Taboo 的話會更加吸引的~~~
bigjohn2hk 發表於 27-12-2010 10:29 PM
Taboo 應該會出 GE~~~不過多數係不可動~~~:oh:
冇訂:50:
十卜SOME大買了NASCA的我都諗緊入唔入埋佢好
timothy276217 發表於 27-12-2010 10:34 PM
THX 支持~~~:)原來 timothy 兄無訂呀~~~:@
冴子正!!! report更正!!!! 支持!!!!!
aeromanCCM 發表於 27-12-2010 10:40 PM
THX 支持~~~靚女當然正啦~~~:shy:
呢2隻我覺得係係shf中做得最靚的~
takeshi 發表於 27-12-2010 10:45 PM
確係有質感好多~~~又重手又大隻又大部份地方有上色~~~:)
浮上水面卜一卜!!  橙色重正過藍色呢!

今日去接左weather同D車屎忽....但唔記得帶單接佢返黎
jasonycy 發表於 27-12-2010 10:49 PM
jason 兄你咁快手~~~冚包爛攞晒啦~~~:Q 唯有聽日出去攞埋佢啦~~~:78:
遲來的十卜
F.S.飛煞 發表於 27-12-2010 10:50 PM
THX 飛煞兄支持~~~:)
some大依然都係咁快手~
十卜
攝影_基 發表於 27-12-2010 10:56 PM
THX 基兄~~~:77: